Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlackFlower27

Czy ktoś poznał swojego partnera na portalu randkowym?

Polecane posty

Gość jestem na odwyku
nie , po prostu zawsze mnie ciągnie do tych skrzywdzonych przez życie i innych sierot :o nie mogę sie tego pozbyć:( a skoro nie można się czegoś pozbyć należy to zaakceptować i pokochać :)

eee.... to troche dziwne, bo ja akurat nie jestem skrzywdzony przez życie... widocznie ciągnie Cie z jakichś innych powodów

Gość jestem na odwyku
chwilowa zmiana tematu boś prawnikiem chyba- właśnie ktoś założył temat gdzie podaje dane jarka-84-adres, telefon, nr konta(dane z allegro i naszej klasy-więc niby każdy może je i tak zobaczyc)-tak można??????

nie znam sie na kwestiach związanych z ochroną danych osobowych, ale jesli ta osoba sama upubliczniła swoje dane (bo ujawniajacy te dane na necie skądś sie musiał dowiedziec o tym, ze jego dane są na allegro) to raczej problem Jarka (czy Jacka - mylą mi sie)...

Gość jestem na odwyku
to na czym się znasz?

nieruchomości - ustawa o gospodarce nieruchomosciami, o wlasnosci lokali, kc - prawo rzeczowe, spadki, czesciowo zobowiązania (kontrakty nienazwane - tym sie zajmuje ale na tym sie nie znam :P ) i społki kapitałowe (ale to od przypadku do przypadku)...

Gość jestem na odwyku
po co podajesz @ ? masz nadzieję na jakieś znajomości?

Gość jestem na odwyku
i znów bez pożegnania :classic_cool: niegrzeczny rogacz:)

Gość jestem na odwyku
pojawił się:) sam sie wkleja-ale najpierw musiałeś go podać :classic_cool: chcesz tu kogoś poznać?bo w jakim innym celu podaje się swojego maila publicznie

przy rejestracji była rubryka z adresem to wpisałem i tyle... doszukujesz sie jakichś podtekstów :) jakbym chciał kogos poznac to bym na portalach szukał

Gość jestem na odwyku
rubryka ta nie jest obowiązkowa:) doszukuję się - być może, z ciekawości pytam, ludzie tu zamieszczają @, gg- no chyba po to żeby ktoś z tego skorzystał a nie żeby sie pochwalić że umieją @ sobie założyć :classic_cool:

mail zaczął sie pojawiac przy nicku od jakiegos czasu - wczensiej go nie było... i nie zastanawiaj sie tyle nad intencjami ludzi, bo czesto robi sie cos spontanicznie i bez powodu...

Gość jestem na odwyku
dlaczego mam się nad tym nie zastanawiać, to bardzo ciekawy temat jest :classic_cool: dla mnie przynajmniej

ja sie zastanawiam np po co komus informacja o tym, że jego rozmowca jest na odwyku? :P

Mail przy niku pojawia sie jak danego dnia sie zalogujesz pierwszy raz i się nie wylogujesz, potem wchodzina kafe bez wpisywania hasła. I jak tak robisz nie nalicza ilosci postów. Jeśli po kazdej odpowiedzi wylogujesz sie, nie będzie maila, tzn trzeba go wymazać z rubryczki. Ufff skomplikowane to.

Gość jestem na odwyku
cześć podszyw🖐️ jestem na odwyku od kafe, jak widać średnio mi idzie:)

czyli chcesz grać kobiete intrygującą? :P spontaniczna i nie stawiajaca sobie sztucznych barier? chcesz tu kogoś poznać? :P

Gość jestem na odwyku
dlaczego?:o

bo niby jestes na odwyku, ale nie poddajesz sie temu sztucznemu zakazowi i dzialasz emocjonalnie, zgodnie ze swymi pragnieniami....

Gość jestem na odwyku
ja myślę ze to bardziej objaw słabości mego charakteru miałam tu więcej nie pisać a piszę:( kawy też miałam nie pic a właśnie piję :(

czyli działas pod wypływem chwilowego impulsu - to zapowiedz niezapomnianych wrażen dla facetów :P przyznaj sie - szukasz kogoś!

Gość jestem na odwyku
Większą przyjemnosc sprawia mi masturbacja niż seks

Gość jestem na odwyku
na kafe? :D jasne:) ja tu testuję i świetnie się przy tym bawię

Gość jestem na odwyku
podszyw-masturbacja jest beznadziejna-może facetom sprawia przyjemność ale mi nie bardzo, wolę męskie ciało