Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcxsdcfvgbhnjbgvf

hmmm...ciaza?

Polecane posty

Gość dcxsdcfvgbhnjbgvf

witam!mam tylko takie male pytanko,temat juz byl milion razy walkowany tutaj,wiem..Ale.Bralam Novynette przez prawie 5 lat.Odstawilam lipiec 2006,rok czekalam,az mi sie okres ustabilizuje.Doczekalam sie,mialam okres jak w zegarku,30 dni,co miesiac ok 20go.Kochamy sie z mezem od lipca 2006 bez zadnego zabezpieczenia.No ale jak w temacie,jest 2 marca,ja ostatni okres mialam 22 stycznia,ani okresu,nic.Robilam test w ciagu tygodnia,ale nie rano,tylko w ciagu dnia,negatywny.A okresu dalej nie ma.Chodze do toalety co 10 min,troche jestem jakas senna i zmeczona,czasami wymiotuje ale to zawsze dlatego,ze jedzienie mi zaszkodzilo.Czy mozna nie miec kompletnie zadnych objawow,oprocz zatrzymania miesiaczki,a jednoczesnie byc w ciazy???Jutro ide kupic nowy test,zrobie rano we wtorek(o ile nie dostane okresu). pozdrawiam,P.

Gość lamia555
bardzo możliwe że jestes w ciąży:)jak tak to gratuluje. napisz jutro rano jaki wynik testu. pozdrawiam

Gość auaaa
a ja w ciaze zajsc nie chce.. od calego zdarzenia minal miesiac partner wspomagal sie raczka he no i dostal wytrysku umyl rece, pozniej doszlo do tego ze jego palce wyladowaly u mnie... nie dostalam okresu mam glupie schizy ze brzuch mi sie powiekszyl ze wydzielina z pochwy jest nie taka itp itd. czy to moze byc ciaza.? podobno nie tak latwo jest zajsc w ciaze i do zaplodnienia potrzeba pelnego wytrysku ... sama nie wiem poradzcie.!