Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haha

Pomocy

Polecane posty

niedawno mialam usg pochwy...dostalam kartke z ktora mialam sie udac do swojej ginekolog..pod zdjeciami jest opis...ginekolog powiedziala ze mam przyjsc w 5 6 lub 7 cyklu..no tak wczoraj byl ost dzien mojego cyklu..cos podobno jest nie tak:( nie wiem co bo mi nic nie powiedziala..nie mam juz okresu bo przez weekend mi sie skonczyl...jeden podpis co mnie niepokoi \"w jajniku prawym widoczna zmiana komorowa\"co to znaczy?pojsc do ginekologa dzisiaj.?mam miec drugie badanie kontrolne..ale skoro nie mam juz okresu;>pomocy

Gość po pierwsz

Gość zm komorowe to mogą byc
torbiele na jajnikach -zgłoś sie do tego lekarza dla własnego dobra ! od tego sie nie umiera 🖐️

Gość co mi zrobisz
pierwszy dzień okresu, jest pierwszym dniem cyklu więc możesz iść do gina...skoro już jesteś po.

no tak ale skoro mialam przysc w czasie okresu zeby miec te usg a teraz nie mam .....to nie wiem

Gość zm komorowe to mogą byc
możesz po prostu zadzwonic i zapytać ...radze nie lekceważyc ci tego ..

Gość alallalaaaa
Ale przecież nie powiedziano Ci, że masz przyjść w trakcie okresu, tylko w 5-7 dniu cyklu. Oznacza to, że nie ma znaczenia, czy masz okres, czy nie. Liczą się konkretne dni cyklu.

Gość co mi zrobisz
najlepiej iść do lekarza, jeśli to są torbiele to od tego się nie umiera, głowa do góry i do lekarza !

pojde....zaraz wychodze..dzieki..bardzo sie martwie:(..dzieki za wszeystko..jak bedzie to kogos interesowac to napisze co ginekolog powie.

Gość co mi zrobisz
powodzenia !

Gość ecipeci-k
napisz co i jak po wizycie

bylam...zrobilam znowu usg...i poszlam do ginkologa powiedziala ze na poczatku bylo w dwoch jajnikach po miesiaczce sa zmiany w jednym..bardzo nie lubie tej doktor dlatego nie pytalam o szczegoly(zawsze o cos sapie oczywiscie dzisiaj tez) i dala mi tabletki antykoncepcyjne.powiedziala ze to nie sa na antykoncepcje gdyz one beda prane pozniej maja tylko zatrzymac prace jajnikow..pisze na tej kartce jakies opisy ale chyba najwazniejszy ten\" po str.pr.zmina hypochogenna wym 52,3X 52,7 MM jajnik lewy b/z z pech.do 3,6 MM

co to znaczy:(...a i mam sie zglosic na badanie w 5 6 lub 7 dniu cyklu..znowu:(