Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaczek271wp.pl

Krzywdzace plotki w rodzinie

Polecane posty

Gość asiaczek271wp.pl

Jak ktos cierpi z powodu plotek rodzinnych,albo zostal wmieszany w afere rodzina,niech podzieli sie swoimi rozterkami.Moze nie jedtem sama:(ktora ma dwie straszne aferzystki w rodzinie.

Gość asiaczek271wp.pl
to prawda ze z rodzinka najlepiej wychodzi sie na zdjeciu:>tylko gdy jest pewna Ciotka ktora całe zycie poswieca na plotki i dodaje swoje pozniej wychodza afery.a gdy ma sie do niej pretensje to obrazona na cały swiat.Powiedziałam delikatnie ostatnio swojej ciotce ze jak nie ma co robic to niech zapisze sie do Hospicjum jako wolontariuszka.Oczywiscie obraza na cale zycie!!!powiedzila ze sie nie odezwie do mnie:>hmm jakos nie ubolewam......

Gość nowka
kochaniutka nie jesteś sama, niestety. mnie po śmierci męża jego rodzinka zafundowała taaaaką jazdę,że hej. co robiłam i gdzie nie byłam to trudno zliczyć. sami zaczęli się w tym gubić i przeczyć sobie nawzajem. chyba książkę napisze. minęło 6 lat mam 2 (wspaniałego)męża a jeszcze mnie trzęsie jak sobie przypomnę. nie przejmuj się, nie tłumacz, to oni mają z tym problem, co najwyżej spytaj jak możesz im pomóc a jak znam życie nie będą wiedzieli co ci odpowiedzieć. najwyżej usłyszysz ponowne oskarżenia a żadnej konkretnej odpowiedzi gdyż sami nie będą jej znać.

Gość siostra_rodzona
Właśnie moja siostra wywołała wielką rodzinną burzę i usiłuje wdeptać mne w ziemię. Ona krzykliwa, pyskata, całe życie knująca intrygi. Ja cicha, nieśmiała, małomówna. Niby cała rodzina jej nie wierzy, ale ja czuję się strasznie..... Widzicie - nie jesteście same! Dodam jeszcze że to, o czym piszę to nie żadna dziecinada, obie jesteśmy po 50.

Gość asiaczek271wp.pl
siostra siostrze takie rzeczy......ona zpalci za to juz jej wspolczuje!!zreszta mojej mamy siostra tez jest wredna zazdrosci jej wszystkiego......

Gość Idaaaaa
Witam wszystkich . Mam 18 lat i choć niektórym może się wydawać ,że mogę mało wiedzieć o plotkach w rodzinie to się myli i to bardzo. Mam dużą rodzinę i ciągle są w niej jakieś nieporozumienia. Naprawdę czasami mam kompletnie ochotę się od nich wszystkich odciąć. Najgorsze jest to,że plotki sieją moje ciotki, powiem tak stare a głupie. Jakby nie miały się czym zajmować tylko obrabiają każdemu d***. No do cholery aż wstyd komuś powiedzieć !!! Jedna ciotka powtórzy coś drugiej a przed tem doda jeszcze pół nieprawdy i tak każdy w rodzinie wplątany jest w kłotnie które później są rozwiązywane. To jest nprawdę nieprzyjemne, tym bardziej jak w te plotki wmieszana jest moja mama, siostra lub jej brat. Ja przyrzekłam sobie że jeżeli zostanę wplątana w ploty przez moją rodzinę to całkowicie się od niej odetne i nie będę utrzymywała z nią kontaktu.co wy o tym myślicie ???

Gość hauidfvgbhyujik
prowokator

Gość gość
Bylo bylam ze swoim menem na imeninkach . Troche zartowalismy. I te zarty zostaly wykorzystane na nie zarty a wesele zapasem i afera prose o pomoc....