Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE

boję sie karmić piersią

Polecane posty

i nie potrafię się rzełamać nawet nie wiem dlaczego. nie będe potrafiła tego zrobić to dla mnie nie do pokonania pomocy!

Gość Agggggggggggggggaaaaaaaa
Ale masz dziecko, czy sie spodziewasz?

spodziewam się

hehhe no tak moze ci odgryzie dziecko cyca

ja nie mam dziecka ani nie ejstem w ciazy ale ja mam takie zdanie ze mozezs sprobowac, jak sie do tego nie przekonasz to zaprzestaniesz i bedziesz dziecko karmic mlekiem kupionym:) nic na sile:) jak ty sie bedziesz denerwowac podczas karmienia to przeciez dziecko to wyczuje:(

Mi też wydawalo się, że to jakieś dziwne, przełamałam się i stwierdziłam, że to bardzo wygodne, kontakt z dzieckiem, jedzonko zawsze świeże i ciepłe. Życzę powodzenia, a jakby co, to post powyżej.

Gość 8y9y97
najlepszy najzdrowszy najprzyjemniejszy pokarm i kontakt z dzieckiem

co z tego ze najlepszy jak kobieta moze sie czuc okropnie karmiac piersia? ja tez sie boje ze jak bede miec dziecko i bede karmic to bede sie czuc jak krowa z wielkimi cycorami:( nie mowie ze tak kazda mysli! tylko ja sie boje ze moge tak sie czuc:( jesli bede sie czula okropnie, nie bede tego lubic to w imie czego mam karmic? ja mam sie denerwowac na siebie bo karmie, na dziecko zeby szybciej skonczylo jesc? bez sensu..

ja nawet nie wiem z czego to u mnie wynika ale boję sie panicznie sama nie bylam karmiona piersia bo podobno nie chcialam ja wiem ze to naturalne że do tego są piersi stworzone , nie boję sie bolu odgryzienia jak tu ktos napisal to jakas blokada psychiczna no ale bardzo wam dziekuje za wsparcie :)

Mi też wydawalo się, że nie dam rady. Przełamałam się. Nie ma piękniejszej sprawy jak bobuś, który usnął przy piersi. Ja karmiłam zawsze na leżąco, bobuś z boku, przytulony brzuszkiem.

Gość dla bardzo wielu kobiet
karmienie jest przyjemne. ja nie lubie karmić, ale robie to. glownie z lenistwa:) poza tym karmienie pozwala szybciej wrócic do wagi i formy sprzed ciąży.