Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjjghy

prawda?

Polecane posty

Gość kjjghy

slyszalam ze sperma ma inny wyglad u faceta ktory dopiero zaczal wspolzyc a u tego ktory juz jet wprawiony:P to prawda?

Gość moze nie lubi
sperma ma inny wyglad w zaleznosci od tego kiedy bylo ostatnie wspolzycie, czyli jak prawiczek dzien przed pierwszym razem sobie lapa wymachal, to jego sperma bedzie wygladac tak samo jak jakiegos lovelasa

Gość kjjghy
ale u mojego faceta jeszcze kilka miesiecy temu byla taka zóltawo biala i wodnista a teraz pooowoli robi sie biała i bardziej kremowa:D od poczatku wydaje mi sie ze jestem jego pierwsza kobieta ale on twierdzi ze nie a czasem przytakuje i sie własnie zastanawiam..

Gość moze nie lubi
a czy po prostu teraz nie uprawiacie seksu bardziej regularnie a wczesniej co kilka dni? To by to tlumaczylo, uwierz nie ma roznicy w spermie u prawiczkow i lovelasow, chyba ze ktos sie nabawil jakiejs infekcji

Gość kjjghy
odkad sie znamy jest tak samo..czyli codziennie a własnie dopiero niedawno zaczeła sie zmieniac..pytałam to twierdzi ze zawsze była taka wodnista..a moze jest chory?hm?

Gość kjjghy
moze byc, lube podspiewywac sobie ta miosenke. Chocia kukurydza z pudliszek tez niczego sobie