Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idąca po tusz

idę dzisiaj po tusz do rzęs

Polecane posty

Gość idąca po tusz

chcę trafić w końcu na jakis dobry tusz do rzęs o kremowej konsystencji,taki który nada moim rzesom spektakularny efet. moje rzęsy są dośc długie ale dziwne tzn.jakby "potargane" po zewnetrznej stronie oka i kiedy maluje je tuszem o pudrowej konsystencji to wrażenie nieładu się poteguje,jednym słowem nie wygladaja ładnie. na żaden z tuszy których uzywałam nie zdecydowałam sie po raz drugi. cena nie jest dla mnie barierą,dawajcie swoje typy tuszy do których wracacie.

Gość okt
ja tez szukam dobrego tuszu i tym razem zamierzam kupic cos drozszego zalezy mi glownie na maksymalnym pogrubieniu rzes a jak narazie to polecam tusz 2000kcal chyba byl maxfactora nie pamietam bo dawno go nie mialam ale wiem ze byl bardzo dobry

Gość senioreeta
masterpiece max factor !! Najlepszy :) potrafi totalnie zapanować nad rzęsami :)

Gość idąca po tusz
jaka ma konsystencje? jak wygladaja Twoje rzęsy przed umalowaniem?

Gość oczy
piękne i wyraźne, rzęsy uczesane VOLUME ARTIST firmy ASTOR polecam cena 30-40 zł , bardzo lekki i kremowy

Gość senioreeta
masterpiece jest bardzo lekki, ma fajna konsystencję, i szczoteczke która nie zostawia nadmiaru tuszu na rzesach :) (volume artist tez daje super efekt - widziałam na szwagierce, ale nie próbowałam;/)

Gość kokoszkaka
Ja polecam Rimmel Volmue Flash.ten w czerwonym opakowaniu. Też miałam ten problem co Ty ale ten tusz sobie świetnie radzi.