Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość litr soku gratis

jak to skończyć?

Polecane posty

Gość litr soku gratis

niby rozstaliśmy się ze sobą pare miesiecy temu ale widujemy sie dalej- jest seks, rozmowy, wspólne wyjścia. Uwielbiam go i strasznie na mnie działa, ale wiem że nie powinniśmy być ze sobą. Po każdym spotkaniu mówie sobie że to był ostatni raz, ale potem zaczynam tęsknić i znowu się spotykam z nim, obiecując sobie że już nigdy więcej i usprawiedliwiam sie że przecież jedno spotkanie niczego nie zmieni :-o wiem że to bezsensu, że nie słucham rozumu tylko serca i ciała :-o

Gość litr soku gratis
nie umiem już z nim być, chociaż bardzo bym chciała. Oboje nikogo nie mamy. Nie chodzi tylko o seks, czasami spotykamy się i gadamy przez cały czas. Chciałabym to sobie jakoś przetłumaczyć, ale nie potrafie zrezygnować z tych spotkań, a przez nie nie potrafie o nim zapomnieć.

jak nie umiesz???????? no przeciez sie spotykacie gadacie godzinami i sie kochacie...to jak mozesz nie umiec? ;/

ja też wiłaściwie nie rozumiem - no skoro się spotykacie i jest fajnie, ciągnie Was do siebie, seks jest fajny, to znaczy, że potraficie ze sobą być. Dla mnie to są jakieś chore jadny pod tytułem "jesli jest powiedziane, że jsteśmy ze sobą to się psuje, jak nie jest to powiedziane, to jest super"

Gość litr soku gratis
nie potrafie mu już zaufać, bo zostawił mnie kiedy najbardziej go potrzebowałam. Zranił mnie jak cholera, mimo tego że teraz żałuje i widzi swój błąd, nie potrafie już uwierzyć w ani jedno jego słowo. Jestem rozdarta- z jednej strony chce z nim być, z drugiej nie potrafie po tym wszystkim. Tak czy inaczej jestem nieszczęśliwa, jedyne wyjście to zapomnieć i zaczać życie bez niego. Tylko jak?

Gość glupia zalosna laska
ech boshe :o

no to w takim razie nie pozostaje nic innego, jak tylk zacząć myśleć głową, a nie tyłkiem ;) zaraz pewnie sie oburzysz, że przecież to nie tylko o seks chodzi - tak, tak, tratatata :D . W takich układach właśnie seks jest największym motorem, który napędza ludzi w swoją stronę i nie pozwala odejść, żeby zacząć sobie układac wszytko od nowa