Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kunegunda23

Porownanie do innych- do bylej/

Polecane posty

Jestem z facetem krotko, dopiero 2 lata. mieszkamy ze soba od roku. Wszystko jest idealnie poza jedna rzecza...- bardzo czesto porownuje mnie ze swoja byla!!!:/ byl z nia 4 lata i zerwal z nia dla mnie.. rozumiem ze nie mozna zapomniec o wspomnieniach nie mozna ich zabic ..ale po co ciagle porownania??:/ Typu ... ona tez tak marudzila jak ty... czy kazda jest taka sama jak ona...:/ badz ze juz to kiedys studiowal...czesto sie to zdarza.. .nie wiem co mam o tym myslec?? czy cos w zwiazku z tym dzialac... meczy mnie to ze ona ciagle w naszym zwiazku zyje..choc zerwal z nia w okrutny sposob... i jestem pewna ze nigdy nie bedzie chcial do niej wrocic to sama jej ciagla obecnosc u nas w zyciu mnie meczy!!!!:(

Gość więc mu to powiedz
krótko zwięźle i na temat, w czym problem:O

Zacznij robić to samo. "Robisz dokłądnie jak ....(wstaw imię" "(imię) jak się złości wtgląda dokładnie tak samo". Wymyśl coś ;)

Gość ciezar to nie problem
a jak nie zrozumie to zacznij odpowiadac w ten sam sposob :P

no niestety nie mozna tak szybko zapomiec o kims z kim sie bylo 4 lata to jest juz jakeis przyzwyczajenie poprostu i nie da sie wspomien zabic albo z dnia na dzien zapomiec o osobie ktora byla dla nas najwazniejsza przez tak dlugi czas! powiedz mu poprostu ze nie zyczysz sobie zeby non stop porownywal ciebie z tamta dziewczyna bo ty taka nie jestes jak ona i ze jest teraz z toba i koniec kropka!

Gość taka jedna nieznajoma
chciało się brać za zajętego faceta to teraz musi się chcieć przywyknąć do porównań. To nieuniknione.

Gość więc mu to powiedz
do wpisu piętro wyżej, jakiego zajętego?:O każdy kiedyś kogoś miał, no chyba że ty nie,a to sorry:P

Gość myślenie nie boli
!!:/ byl z nia 4 lata i zerwal z nia dla mnie........... zasłużyłaś sobie to masz !!!! i pewnie sni mu się wspaniały seks z tamtą!!! szkoda tylko że ci o tym nie mówi!!!

Gość trzeba było nie odbijać
faceta tamtej, przekleła ciebie i masz efekty, durna babo, wolnych jest od diabła, a tobie się zachciało zajętego, to teraz masz....

Gość wszystkie łzy tamtej kobiety
wrócą do ciebie x2 takie prawo karmy aż mi cię szkoda :o

Gość dżisas krajz....
ile masz lat a ile on?

Gość pewna w życiu jest śmierć
..choc zerwal z nia w okrutny sposob... i jestem pewna ze nigdy nie bedzie chcial do niej wrocic :o :o :o dziewczyno czy Ty wiesz ze Ciebie spotka to samo!!!!!!!!!!!!

Gość Żmyja
To że był z nią 4 lata i o niej nie zapomni nie znaczy, że ma Cię do niej porównywać. Powiedz mu wyraźnie, że Ci to nie odpowiada, i tyle. Ja też byłam z gościem 4 lata, potem zerwałam z nim dla innego i jakoś nigdy tak się nie zachowywałam.

Gość to tylko jaaaa23
z byla zerwal w okrutny sposob, Ciebie traktuje podobnie, czy mowilas mu ze Cie to boli? bo chyba kazda kobieta by tupnela noga albo pozegnala pana ktory porownuje ja do kogokolwiek, a juz do ex w szczegolnosci

Rozmawialam z nim... heh.. I skonczylo sie klotnia:/ Podobno myslal ze moze ze mna rozmawiac o wszystkim, i ze zachowuje sie jak dziecko ze robie pretensje dla takie wg niego glupoty:/ kurwa za przeproszeniem.... czy on nigdy sie nie przyzna do bledu??:/

Nie przyzna się. I nie popełnij błędu, żeby przestac się zachowywać po swojemy, celem uniknięcia krytyki i porównań. To najgorsze co mozesz zrobić.

A może to nie porównywanie?! To informacja dla Ciebie z ilustracją. Nie postępuj tak jak ONA. Myslałem, że jesteś inna... itd

O to ze do siebie wroca akurat sie nie boje... Powiedzialam mu co mysle.. Jak nie zrozumie i nie uszanuje tego ze robi mi przykrosc to zaczne cos dzialac... Choc nawet jak teraz cos sie zmieni na lepsze to itak pozostana glupie mysli...ze on w glebi duszy caly czas moze o niej mysli...