Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aparacikkk

Canon -nowy konkurs!!!

Polecane posty

Gość aparacikkk

Na zaprzyjaznionym forum zobaczyłem ze startuje nowy konkurs Canona.Jest rewelacyjny ponieważ wystarczy wysłac zdjęcie w jednej z 4 kategorii (wszystko opisane w linku) a nagroda to miedzy innymi CANON EOS ;-))))) www.canon-europe.com/theassignment

Gość nickolassss
ja bym chetnie spróbował ale jakoś nie mam smialosci do tego zeby pokazc moje zdjecia.ale z dugiej strony ta satysfakcja z wygranej i te nagrody... pomysle,pomyśle.

Gość konkurs Canona
Każdy z półfinalistów będzie miał możliwość wyboru jednej z siedmiu nagród o wartości wynoszącej około 2100-2200 Euro. Są to: * lustrzanka Canon EOS 40D z obiektywem EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM Kit * lustrzanka Canon EOS 40D z obiektywami EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM oraz EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM Kit * zestaw obiektywów Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM oraz EF 24-105mm f/4L IS USM * zestaw obiektywów Canon EF 17-40mm f/4L USM oraz EF 70-200mm f/4L IS USM * zestaw obiektywów Canon EF 50mm f/1.2L USM oraz EF 100mm f/2.8 Macro USM * obiektyw Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM * zestaw obiektywów Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM i EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM oraz lampa błyskowa 580EX II Finaliści konkursu otrzymają ponadto zwrot kosztów przelotu na galę finałową i z powrotem oraz będą mieli zapewnione zakwaterowanie, wyżywienie oraz – w razie konieczności – opiekę tłumacza w Wiedniu, gdzie będzie miała miejsce gala. Dodatkową nagrodą będą bilety na mecze kwalifikacyjne pucharów piłki nożnej EURO 2008. ja biore w nim udzial, pozwole sobie dodac liste nagród

wypełniłam formularz rejestracji i co dalej :>?

Gość konkurs Canona
to dotyczy tych którzy juz dokonali rejestracji ;-) Zgłaszanie prac do konkursu Uczestnicy konkursu mogą zgłaszać prace po zarejestrowaniu się na oficjalnej stronie konkursu. Warunkiem przyjęcia do grona uczestników jest ukończenie 18 roku życia. Ponadto osoby zakwalifikowane do finału (tutułowej Misji) powinny mieć paszport oraz brak przeciwskazań dla odbywaniu lotów samolotem lub śmigłowczem. Osoby zarejestrowanie w systemie mogą za pomocą specjalnego formularza przesyłać zdjęcia w formacie JPEG. Każdy uczestnik może wybrać, w jakiej części konkursu chce brać udział: czy tylko w edycji dla swojego kraju (nagradzanej sprzętem fotograficznym), czy też również międzynarodowej (co jest warunkiem dla tych, których interesuje udział w Misji). W konkursie nie mogą brać udział pracownicy firmy Canon oraz członkowie ich rodzin. Udział w konkursie jest bezpłatny.

Gość mnie najbardziej
podobaja się fotki portretów...musze przyznac ze czasami jak patrze na niektóre to zastanwiam sie czy to aby konkurs dla amatorów.

Gość mnie najbardziej
podobaja się fotki portretów...musze przyznac ze czasami jak patrze na niektóre to zastanwiam sie czy to aby konkurs dla amatorów.

Gość mnie najbardziej