Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenka16

Dziwny okres

Polecane posty

Gość Magdalenka16

cześć mam nie całe 16 lat i mam taki Problem odnośnie okresu.... Jak zwykle przed okresem bolał mnie brzuch nabrzmiały mi piersi itp okres miałam dostać 29 lutego i dostałam go zgodnie z terminem :) jak zwykle na okresie boli mnie bardzo brzuch i w 3-4 dniu przestał mnie boleć jak zwykle. Problem polega na tym ''Tego okresu jest 3 razy mniej niż zwykle i jest mniej obfity zwykle szły mi 3 podpaski na dzień a teraz starczy mi jedna podpaska dziennie. i chyba choć nie jestem pewna czasami wydaje mi sie ze kolor jest troszkę bardziej ciemniejszy niż zwykle tak jak by podchodził pod ciemne bordo.... proszę o pomoc bo nie wiem co jest grane wszystko jest w normie prócz tej obfitości :(

Według mnie nie powinnaś się martwić Jestem w Twoim wieku i czasami też tak mam ;) Może też być tak, że okres masz dłużej, a mniej obfity. Będzie dobrze! Pozdrawiam :)

Gość tez uważam że nie ma powodów
do obaw, ale co do podpaski, to niezaleznie jak ofity jest okres powinno się ją zmieniać 4 do 6 godzin, bo krew się rozkłada, rozwijają się w niej bakterie i nawet do infekcji może dojść..

Gość fjvfuifg
nic w tym nienormalnego roznie z tym bywa -raz jest mniej raz wiecej, jasniejsze ciemniejsze a podpaski zmieniaj czesciej bo to wlasnie sa bakterie

Gość Magdalenka16
Dodam jeszcze ze od pewnego czau uprawiam sex z chłopakiem z którym już jestem kilka lat ale używamy prezerwatyw...

Gość Magdalenka16
Właśnie wykonałam test ciążowy testem quick vue i wynik wyszedł totalnie NEGATYWNY :)

Gość milianna
nie ma się co martwic jesteś młoda i Twój organizm dopiero sie rozwija w tych sprawach ;) pewnie okres się wydłuzy przez mniej obfite krwawienie, a pozatym to tez zalezy od Twojego wspołzycia choc jak dla mnie to mysle ze jeszcze powinnas z tym poczekac, za mloda jestes ;)