Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na hustawce

najbardziej niezdecydowany facet swiata

Polecane posty

Gość na hustawce

przeklejam z innego topicu, bo interesuja mnie wasze opinie na temat faceta, ktory co dzien uracza mnie jednym z ponizszych tekstow (kolejnosc przypadkowa): ciekawe jak to by bylo jakbym sie z toba ozenil - wlasciwie to nawet nie jestesmy jeszcze para - kocham cie - mam nadzieje ze sie we mie nie zakochalas - potrzebuje troche oddechu - dlaczego nigdy do mnie nie dzwonisz? (to po tym jak probuje dac mu ten jego "oddech") - mam do ciebie mieszane uczucia - czy ty mnie jeszcze w ogole lubisz??? Znamy sie niecale pol roku, i z przerazeniem stwierdzam, ze zaczynam sie od drania uzalezniac :o

Gość na hustawce
odwyk hmm... bedzie ciezko, bo czesto sie widujemy. Lody robie, ale nie kazdemu palantowi :o

Gość młoda Starowinka
To ja ci przeklejam moją odpowiedź a tamtego topiku. I dodam ze swego dłuuuugiego doświadczenia, że dorośli ludzie (mężczyźni także) się nie zmieniają. Znam to wszystko z doświadczenia i teraz wiem jedno: taka huśtawka uczuć jest najgorsza i wpływa niszcząco na psychikę człowieka. Po latach wiem, że od ludzi, którzy stosują taką huśtawkową politykę uczuć należy trzymać się jak najdalej. I wszystko jedno czy to jest ewentualny ukochany czy jest to koleżanka/przyjaciólka. Bo koleżanki też mi się takie zdarzały co to jednego dnia przyjaźń do grobowej deski, a na drugi obrażona nie wiadomo o co. Z takimi niezrównoważonymi ludźmi nie da się żyć. Jest to traumatyczne, niszczące uczucie. Dlatego uciekaj póki czas i nie dopuszczaj takich rozchwianych do swojego serca. Doświadczenie pokazało mi też, że jednak można spotkać normalnych ludzi, którzy wiedzą czego chcą. Czego i tobie życzę.

Gość na hustawce
trollom podszywaczom dziekuje ;p

Gość tego nie rozumiem
KOPNąć W DUPE I TYle!!!! NO CHYBA, ZE CHCESZ NA STAROSC WYLADOWAC W PSYCHIATRYKU :o

Gość na hustawce
mloda starowinka: eh, gdyby on tylko nie byl tak uroczy... mowisz ze sie nie zmieni? pewnie masz racje, ja w gruncie rzeczy wiem, ze powinnam to juz zakonczyc, tyle ze do tej pory zbyt dobrze sie bawilam, ale teraz negatywne emocje zaczely brac gore.

Gość młoda Starowinka
jak się będziesz w to bawić to się zaangażujesz i zakochasz - wtedy ból większy dlatego najzdrowiej jest wymienić na bardziej zrównoważony model ja taka mądra jestem, bo sama to przerabiałam mówię, szkoda życia, bo zmarnowanego czasu nikt ci nie wróci

Gość ajs_ajs_baby
znam ten typ i współczuję ja właśnie uciekłam ................

Gość na hustawce
A nie ma zadnych metod resocjalizacji takiego typka? wiem wiem... sama siebie oszukuje, ale to w gruncie rzeczy taki mily chlopak...

Gość ha ha....
.... skad ja TO znam.... tylko u mnie od tygodnia cisza... ...i nie wiem czy dobrze czy zle.... i do tego oboje nie jestesmy wolni

Gość ajs_ajs_baby
resocjalizacja to ściema a na pewno w takich przypadkach ...... możesz czekać ale nic to nie da bp takie czułe słówka za chwilę będzie mówił komuś innemu .... ten typ tak po prostu ma

Gość młoda Starowinka
tak samo się kiedyś łudziłam NIE MA METODY, ABY ZMIENIĆ DOROSŁEGO CZŁOWIEKA tego się nauczyłam wraz z latami. Dorosły może poudawac przez jakis czas, ale się nie zmieni. Szkoda czasu. Ile masz lat naiwna dziewczyno?

Gość na hustawce
sporo, 28 :o sek w tym, ze jeszcze z nikim sie tak dobrze nie bawilam...

Gość widac lubisz byc na hustawce
bo i pewnie w domu mialas czesto cos takie fundowanego i nie umiesz sie znalezc w innej normalniejszej sytuacji :o to kwestia chyba madrosci ... ja mam 23 lata ale dalam sobie spokoj z takim dupkiem ....mimo ze bylo cholernie trudno ....

Gość na hustawce
bo ja wiem... mialam chlodna emocjonalnie matke, no i wychowywalam sie bez ojca. I coz, sama tez nie jestem do konca zrownowazona.

Gość młoda Starowinka
Zabawne, bo mnie w podobnym wieku dopadł hustawkowiec. Tym bardziej nie masz już czasu na takie infantylne hustawki. Na świecie czekają na ciebie prawdziwi mężczyźni i prawdziwe życie.

Gość na hustawce
piszcie dalej, za 2 godziny ide sie z nim spotkac, moze tym razem uda mi sie na niego spojrzec obiektywnie.

Gość na hustawce
mloda starowinka: ah no wlasnie, prawdziwi mezczyzni, a nie chlopcy i dziecinne gierki. sprobuje to sobie powtarzac w myslach ;)

Gość młoda Starowinka
ty na niego nie patrz obiektywnie - ty przestań się z nim widywać, bo naprawdę szkoda twojego życia - wiem co mówię

Gość młoda Starowinka
Nefrytowakotka, składam ci uniżone dzięki za zaznajomieniem mnie z teorią pawianizmu. Wiersz jest doskonały. dziękuję za ten link :-D :-D :-D :-D :-D :-D