Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenka16

Dziwny okres

Polecane posty

Gość Magdalenka16

cześć mam nie całe 16 lat i mam taki Problem odnośnie okresu.... Jak zwykle przed okresem bolał mnie brzuch nabrzmiały mi piersi itp okres miałam dostać 29 lutego i dostałam go zgodnie z terminem jak zwykle na okresie boli mnie bardzo brzuch i w 3-4 dniu przestał mnie boleć jak zwykle. Problem polega na tym ''Tego okresu jest 3 razy mniej niż zwykle i jest mniej obfity zwykle szły mi 3 podpaski na dzień a teraz starczy mi jedna podpaska dziennie. i chyba choć nie jestem pewna czasami wydaje mi sie ze kolor jest troszkę bardziej ciemniejszy niż zwykle tak jak by podchodził pod ciemne bordo.... proszę o pomoc bo nie wiem co jest grane wszystko jest w normie prócz tej obfitości

Gość Zagu
No to tak. wg. mnie jestes jeszcze bardzo mloda i cykl masz nieuregulowany. Ile srednio trwa ci okres? mozliwe jest tak ze bedzie leciec ci mniej, za to dłuzej. to jest tylko moja opinia,nie jestem zadnym specjalista.

Gość Magdalenka16
Zwykle miałam 5 dniowy okres sporadycznie zdarzało sie że trwał więcej....

Gość masz wszystko w normie
organizm to nie zegarek i takie drobne wahania są normalne

Gość Magdalenka16
No tak ale to bardzo skąpy okres do tego od pewnego czasu uprawiam sex z chłopakiem z którym jestem od kilku lat ale używamy prezerwatyw... a na internecie pisało ze tak tez sie dzieje w przypadku ciąży:(

Gość no to teścik trzeba zrobić
jak się jest gotowym na seks to trzeba brać pod uwagę ciążę obywateli nam potrzeba - gratulacje

ja jak zaczal mi sie okres to mialam podobnie jak Ty.jestes mloda stad te zmiany.z wiekiem ci sie ureguluje.ja nawet w Twoim wieku przez 2 miesiace nie dostalam! ginekolog mi powiedziala ze to normalne bo jestem mloda.jesli chodzi o barwe to przewaznie mam bordowa. a przed okresem i po brazowe plamienia

Gość Magdalenka16
czyli co ciążą ?? :(

Gość Magdalenka16
co to są te plamienia czym to sie dokładnie rożni od normalnej miesiączki .... bo ja nie widzę u siebie zdanej różnicy w sumie tylko to ze na dzień nie cała podpaska mi sie zapełnia :(

Gość Magdalenka16
Właśnie wykonałam test ciążowy testem quick vue i wynik wyszedł totalnie NEGATYWNY :)

Gość samanta18
No to napewno ciaza gratuluje bedziasz mama zrob test ciazowy to napewno bedziasz wiedziala juz na 99%.

Gość Magdalenka16
Samanta ale zrobiłam test i wyszedł negatywnie...

Gość ciasteczko6
a na ile dni po stosunku robiłaś test ciążowy? czy kiedykolwiek pękła Wam gumka? chłopak był w Tobie bez gumki? a tak na marginesie ile Wy jesteście ze sobą? skoro piszesz że kilka lat.

Gość Magdalenka16
ciasteczko6 Gumka nam nigdy nie Pękła raz sie tylko do połowy zsunęła na chwile... test robiłam dzisiaj i to już jest z parę tygodni po naszym stosunku.... A z moim chłopakiem zaczęłam chodzić jak miałam 11 lat a sex uprawiamy od nie dawna....

Gość ciasteczko6
nie wiem czy gratulowac stażu czy nie, przy Twoim wieku, oby Wam było dobrze. Nie powinnaś być w ciąży - czekaj i nie stresuj się, bo to opóźnia okres.