Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie gadanie

walkaa o faceta ......

Polecane posty

Gość głupie gadanie

Jego znajomi nie akceptuja jego zwiazku z jakas dziewczyna lub na odwrót tez moze być taka sytuacja co robicie wycofyuujecie się z tego zwiazku wycofujecie ie z przyjazni wycofujecie sie i z tego i z tego i szukacie innuch znajomych i dziewczyny innej czy próbujeccie pogodzić zwasnione strony czy ktoś tak miał kiedyś czujecie ze jestescie rozzdaci wewnetrznie

Gość nie każdy musi każdego lubic
jak panna ma zryty beret to nie dziwne, mojego faceta była dziewczyna była powalona nikt jej nie lubiał, wyniosla, traktowałą każdego z góry,rządzila swoim facetem dyrygowała nim , nic nie mógł sam zrobić ani nigdzie iśc z kumplami nigdzie ale ona łazila, a u niego w domu przy stole siedzi cala rodzina a ona patrzy w sufit ryj zadarty i tylko rozkazuje ile ma wypić i co powiedzieć;/ nkt jej nie lubiał już nie sa razem zreszta on już miał jej dosyć po dwóch latach

bez sensu, szukac nowej dziewczyny bo znajomym sie nie podoba? w takim razie koles jej nie kochał, moze szukac innej nie wiem jesli go zdradzi bedzie oklamywac itd ale nie dlatego ze ktos kogos nie lubi, nie ma tak zeby sie kazdy lubiał akceptował itd, poza tym znajomi to tylko znajomi a partnerka, partner to juz cos innego... jesli nie ma powodu do niepokoju to co mnie obchodzi antypatia znajomych... a koles ktory zrywa z kobieta z tego powodu w ogole jej nie kochał proste