Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę do solarium

solarium a makijaż

Polecane posty

Gość chcę do solarium

mja znajoma mówi, że nie zmywa makijażu przed opalaniem się w solarium. ja zawsze zmywałam, ale fakt, że trwa to dłuuugo, a bez tapety na światło dzienne się nie wynurzę. a wy jak robicie?

Gość chcę do solarium
nikt nie chodzi sie opalać?

Gość agawwka
ja tam nie zmywam

Gość chcę do solarium
mnie się nie chce zmywać, ale kiedyś czytałam, że to może powodować przebarwienia. prawda to?

Gość ja zawsze zmywam
po pierwsze zdrowsze dla cery, a po drugie lepsza opalenizna na twarzy :)

powinno się zmywac, tak jak i w przypadku zwykłego opalania ;)

nie chodze do solarium wiec nie mam takiego \"problemu\" a bez makijazu bez problemu wychodze :/

jak wyglądasz jak potwór bez make upu to nawet solarka nie pomoże;/

Gość do lucky me
kurcze ludzie po co sie wypowiadacie na dane tematy jezeli Wasze odpowiedzi nie maja z nim zadnego zwiazku? Nie chodzisz na solarium? No to po co w ogole wchodzisz na ten topik? A jak juz wchodzisz to nie pisz po to zeby tylko cos napisac. Dziewczyna sie nie pyta kto chodzi a kto nie chodzi na solarium..A juz napewno nikogo nie interesuje czy Ty wychodzisz z makijazem czy bez..rany..:/ A makijaz przed solarium raczej powinno sie zmywac :)

o ranyyy , uwazam ze pytanie jest na tyle glupie ze moglam sobie pozwolic na odpowiedz bo irytuja mnie takie panienki co to bez makijazu nie wyjda, forum jest dla wszystkich, nie wiem czy zauwazylas / les ,

Gość chcę do solarium
miarka dziecko drogie zostałam nauczona, że zadbana kobieta bez makijażu z domu nie wychodzi i już. nie znaczy to, że wyglądam jak potwór. i proszę o wypowiedź na temat

Gość chcę do solarium
pierwszy raz ktoś mnie nazwał panienką :-) , jestem zdziwiona. no, ale ty mnie nie znasz, klepiesz by klepać.

Gość do lucky me
ale po to potworzono działy i po to kazdy temat ma temat aby znajdowały sie w nim odpowiedzi na konkretne pytania. A nie "robta co chceta".

Gość Większośc kosmetyków
Posiada filtry UV...

Gość bfbbgfngn
ja tez nie zmywam, ale na twarzy mam jedynie puder i tusz do rzes. przed opalaniem biore tylko kawalek recznika papierowego i delikatnie wycieram twarz. a na solarium chodze wieczorem jak jest ciemno na dworze:P bo jestem spocona i cala czerwona na twarzy, zgrzana

Gość gość
Ja również zmywam makijaż na miejscu w solarium a po opalaniu nakladam niewielka ilość pudru z tego względu, że po opalaniu na mojej twrzy pojawia sie masa piegów, które normalnie są niwidoczne heh i wtedy nie wyglądam zbyt dobrze :) Na solarium ide po zalatwieniu wszystkich spraw by nie musieć łazić po mieście z piegami :P