Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Johnny83

Podrażniania po goleniu

Polecane posty

Gość Johnny83

Witam wszystkie Kobiety. Bardzo proszę Was o pomoc. Poradźcie mi co robić by po goleniu wlosów łonowych maszynką jednorazową do golenia nie powstawały podrażnienia. Golę sobie mniej więcej raz na tydzień wszystkie włosy łonowe (ze wzgórka łonowego, z penisa i moszny) i na wzgórku często (choć nie zawsze pojawiają mi się po zwykle 2-3 dniach taie ropne krostki, zykle tylko kilka. Golę się zwykłą maszynką jednorazową na mokro (pod koniec kąpieli w wannie) ale bez używania żelu czy kremu do golenia. Proszę napiszcie jakieś swoje sposoby na te podrażnienia bo napewno wiele z Was sobie z tym poradziło. Czy jeśli bym się golił częściej (np. 2 razy w tyodniu) to byłoby lepiej (bo wydaje mi się że, odkąd golę się raz w tygdniu to chyba jest trochę lepiej i czasem nie mam prawie wcale podrażnień jak wtedy gdy goliłem wzgórek co 2-3 tygodnie (bo tylko na wzgórku mam właściwie podrażnienia, no i bardzo rzadko na penisie, ale na mosznie nigdy, a golę wszystkie włosy łonowe mniej więcej co tydzień-10 dni. Bardzo proszę Was o pomoc bo to niezafajnie wygląda i chciałbym jak najlepiej wyglądać dla mojej Ukochanej, która woli mnie ogolonego niż tak bardzo owłosionego jak byłem kiedyś (normalnie jak bym się nie golił to bym miał długie i gęste włosy łonowe). Proszę o Wasze wypowiedzi i pozdrawiam.

Gość malina07
Przede wszystkim to używaj do golenia żelu np. pod prysznic, bo to mniej podrażnia. Te ropne krosty to od wrastania włosów. Kup sobie w aptece jakąś maść na podrażniona skórę np. alantan plus. Pozdrawiam!

Gość przyszła szefowa
kup folisan w hurtowni z kosmetykami profesjonalnymi, zapobiega podrażnieniom i wrastaniu włosów, i gol włosy zgodnie z kierunkiem ich wzrostu

Gość Johnny83
Odnawiam

Gość johny83
hihihihihihihi

Gość poziomkowa panna
dureń

Gość Johnny83
Odnawiam

Gość to ja popros zeby sie z Toba
bawila w takiego fryzjera:) Bedziecie mieli frajde hehe serio!!! Ona Ci na pewno pomoze znaczy sie co ona robi:D