Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Johnny83

Podra偶niania po goleniu

Polecane posty

Go艣膰 Johnny83

Witam wszystkie Kobiety. Bardzo prosz臋 Was o pomoc. Porad藕cie mi co robi膰 by po goleniu wlos贸w 艂onowych maszynk膮 jednorazow膮 do golenia nie powstawa艂y podra偶nienia. Gol臋 sobie mniej wi臋cej raz na tydzie艅 wszystkie w艂osy 艂onowe (ze wzg贸rka 艂onowego, z penisa i moszny) i na wzg贸rku cz臋sto (cho膰 nie zawsze pojawiaj膮 mi si臋 po zwykle 2-3 dniach taie ropne krostki, zykle tylko kilka. Gol臋 si臋 zwyk艂膮 maszynk膮 jednorazow膮 na mokro (pod koniec k膮pieli w wannie) ale bez u偶ywania 偶elu czy kremu do golenia. Prosz臋 napiszcie jakie艣 swoje sposoby na te podra偶nienia bo napewno wiele z Was sobie z tym poradzi艂o. Czy je艣li bym si臋 goli艂 cz臋艣ciej (np. 2 razy w tyodniu) to by艂oby lepiej (bo wydaje mi si臋 偶e, odk膮d gol臋 si臋 raz w tygdniu to chyba jest troch臋 lepiej i czasem nie mam prawie wcale podra偶nie艅 jak wtedy gdy goli艂em wzg贸rek co 2-3 tygodnie (bo tylko na wzg贸rku mam w艂a艣ciwie podra偶nienia, no i bardzo rzadko na penisie, ale na mosznie nigdy, a gol臋 wszystkie w艂osy 艂onowe mniej wi臋cej co tydzie艅-10 dni. Bardzo prosz臋 Was o pomoc bo to niezafajnie wygl膮da i chcia艂bym jak najlepiej wygl膮da膰 dla mojej Ukochanej, kt贸ra woli mnie ogolonego ni偶 tak bardzo ow艂osionego jak by艂em kiedy艣 (normalnie jak bym si臋 nie goli艂 to bym mia艂 d艂ugie i g臋ste w艂osy 艂onowe). Prosz臋 o Wasze wypowiedzi i pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 malina07
Przede wszystkim to u偶ywaj do golenia 偶elu np. pod prysznic, bo to mniej podra偶nia. Te ropne krosty to od wrastania w艂os贸w. Kup sobie w aptece jak膮艣 ma艣膰 na podra偶niona sk贸r臋 np. alantan plus. Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przysz艂a szefowa
kup folisan w hurtowni z kosmetykami profesjonalnymi, zapobiega podra偶nieniom i wrastaniu w艂os贸w, i gol w艂osy zgodnie z kierunkiem ich wzrostu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Johnny83
Odnawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 johny83
hihihihihihihi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poziomkowa panna
dure艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Johnny83
Odnawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to ja popros zeby sie z Toba
bawila w takiego fryzjera:) Bedziecie mieli frajde hehe serio!!! Ona Ci na pewno pomoze znaczy sie co ona robi:D

Udost臋pnij ten post