Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samanta18

nadal beak miesiaczki

Polecane posty

Gość samanta18

Witam! nie mam nadal miesiaczki od 7 dni ktora miala sie pojawic wlasnie w lutym i nic zrobilam nawet test ciazowy tak jak mi poleciano wyszedl brak ciazy co jeszcze moze byc przyczyna braku miesiaczki ?i na ile procent test ciazowy mowi prawde.

Gość gimme more
samanta18 mam ten sam problem... mi się spóźnia 2 dzień... ale testu nie robiłam:/ boję się:/ czytałam w internecie, że brak miesiączki może być spowodowany stresem, zmianą klimatu, przeziębieniem...

Gość Sooomer
Mam ten sam problem, tylko, ze czekam na drugi okres po porodzie. Jesli mialabym miec cykle 28 dniowe, to powinnam dostac 1 marca...Mam wykupione pigulki i chcialam zaczac brac...Ale po porodzie miesiaczki nie dosc , ze sa bardzo obfite, to jeszcze moga byc nieregularne, na poczatku:(Mam nadzieje, ze nie jestem w ciazy od jednego razu jeszcze w dodatku w gumce, bo to bylby istny cud...

Gość gimme more
ja się kochałam z gumką, sprawdzaliśmy i żadna nie pękła... a okresu nie ma...

Gość Sooomer
Jeszcze coraz bardziej mam obsypana twarz w tradziku, mialam nadzieje, ze po porodzie pozbede sie tego swinstwa, zwlaszcza, ze mam 26 lat:/I jeszcze mnie mdli na dodatek, pocieszajace jest to, ze w pierwszym miesiacu faktycznej ciazy nie mialam zadnych objawow. Mnie tez gumka nie pekla...

Gość gimme more
aha fajnie:/ no to jak zaszłaś w ciążę?

Gość Sooomer
W poprzednia zaszlam, bo odstawilam pigulki planowalismy ciaze, tylko mielismy nadzieje, ze zajde po paru miesiacach. A ja juz w drugim cyklu po odstawieniu pigulek zaszlam:) I tez od jednego razu, tyle, ze bez gumki

Gość gimme more
ahaa... jejku ja myślałąm że się zabezpieczaliście. i to była nie planowana... :)

Gość Sooomer
Przed ciaza mialam cykle 35 dniowe, wiec byc moze i teraz po prostu mam miec takie:/ Nie mam zielonego pojecia...