Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia wawa85

LloydsTSB pytanie

Polecane posty

Gość kasia wawa85

Mam pytanie otóż. Jestem w polsce już około miesiąca i mam karte bankomatową LloydsTSB i wyciągam pieniądze w PKO BP ale nie ma możliwości sprawdzenia Stanu konta i niewiem czy przekroczyłam stan mojego konta? Można w polsce wybrać pieniądzę na minus z bankomatu gdy jest używana zagraniczna karta?

ja tez mam ta karte i mi mowili ze wyciagniesz tyle ile masz, po prostu pokaze ze nie ma wiecej srodkow, chyba ze masz jakas inna karte, nie wiem :/ ja mam nadzieje ze jest tak jak mi mowili inni :)

Gość kasia wawa85
mam Konto Silver a tam mogę wziąść 50F debetu ale z tego co mi mówiła w banku to tylko w ich bankomacie.

Gość kasia wawa85
I boję się że wejde na minus a potem będe musiała spore kary płacić. A jeszcze takie pytanie: Czy mogę usunąć konto będąc w polsce?

Gość kasia wawa85
??

Lloyds ma polską infolinię.Najlepiej będzie jak na nią zadzwonisz i wszystko Ci powiedzą-- Numer na infolinię to 00 800 55 69 55 69. od poniedziałku do piątku-jak dobrze pamiętam to od 8-21 polskiego czasu pozdrawiam

usunąć? nie wiem, ale zlikwidować na pewno. piszesz list ze wypowiadasz umowę prowadzenia rachunku bankowego, podajesz swoje dane, oraz dane twojego konta- podpisujesz sie zgodnie z wzorem podpisu złożonym w banku, i im to wysyłasz. stan konta można przekroczyć- jezeli np za wypłatę pobierana jest prowizja, i wysokość tej prowizji będzie większa niż to co na koncie zostanie po wypłacie, a w przypadku gdy nie ma takiej prowizji, to można go przekroczyć przez różnice kursowe w dniu transakcji i księgowania

Gość lepiej uwazac z lloydsem
mi za pare pensow na minusie naliczyli 50 f kary