Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajj

Jak rozpoznac typowego goscia, ktory, tylko mysli jak przeleciec panne od

Polecane posty

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaa
agłupoty piszecie...koles to taka szuja....ze bedzie grał kochanego przyjaciela a przy najblizszej okazji rozczarowanie bo przyjaciel chciał mnie przelecic... miala taka sytuację,,, doznałam szoku,,,i zajebiscie sie zawiodłam...:( ale cóz takie zycie ładnej dziewczyny

Gość akkplpl
oj z tym bedie cieżko,poniewaz 80% facetów to podli dranie tzw. popychacze

Gość rozpaczyyyyyy
Tak naprawdę są przebieli. Spotykałam się sporadycznie przez rok z moim KOLEGĄ JESZCZE Z PODSTAWÓWKI ( teraz mamy po 24 lata). Byłam wtedy w związku on zresztą też. Spotkania były niesamowite bo potrafilismy rozmawiać godzinami o wszytskim, czuliśmy się swobodnie w swoim towarzystwie co nas zaskakiwało. Póxniej urwała się znajomośc bo mój ex był zazdrosny. Po roku czasu kolega się odezwał. Wczesniej rozstaląm się z poprzednim facetem więc odnowiliśmy spotkania.. Jednak od tego czasu wszystko się zmieniło.... Po miesięcznym odnowieniu znajomości poszliśmy do łóżka, wszytsko super.. jendak przestał odzywac się codziennie a tylko raz w tyg przed spotkaniem... i tylko smsy... dobieranie się do mnie podczas spotkania, które TYLKOodbywały się u mnie w domu... Rok temu wychodzliśmy na miasto, spacery, kawa itp.... TEraz bóg jeden wie co się zmieniło... Widac wtedy nie zdobył po roku udało mu się ( czekał zawzięcie) i tylko na tym mu zależy,,,, Nie uciekł po 1 razie ale chcał tylko spotkań ( choć się nie przyznał) dla seksu. Inteligentny zajebisty facet - niestety DNO.

Gość laska z koszalina
Na pierwszym spotkaniu zapytałam się chłopaka, który poderwał mnie w pubie czym się zajmuje a on odpowiedział mi że bzykaniem i pszczelarstwem???to razcej wszystko jasne???jak sądzicie??

Gość Pewny Pan Bzykant
To jest zwiazane z umiejetnoscia rozpoznawania dobra i zla. Czym lepiej rozpoznajessz tym bardziej jestes chroniona. Czyli chec poszukiwania PRAWDY> JEzeli jestes pomiesana, zaklamana to twoja zdlnosc rozorniania dobra jest oslabiona i latwo mozesz pasc lupem.

Gość Maggiefct
to Feniks, najwiekszy skurwysyn ALPHAMALE PUA i rreszty

Gość laska z koszalina
nie tylko powiedział mi że zajmuje się bzykaniem i pszczelarstwem!!!!w dodatku podziwiał dona juana!!!a ta postać wiadomo z czym się kojarzy??powiedział że z tym "bzykaniem"to on żartuje i że studjuje psychologie!!ichciał się umówić ze mną pod pretekstem że chciał mi dać film "don juan"!!!???

Gość ciasny wiesiek
Kazdy facet mysli tylko o cipce

Gość stary prawiczny
po tym że nie jest prawikiem!!