Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjjjjjjj boje sie

OD 30 dni nie wyproznialam sie

Polecane posty

Gość ojjjjjjjj boje sie

Boje sie bardzo bo taka ciezka jestem ,i odbyt mnie boli za przeproszeniem od wysilku ale nie moge sie wyproznic,boje sie isc z tym do lekarza jeszcze cos wykryja,zreszta moze znacie jakies ziolowe specyfiki lub domowe sposoby?

zrób sobie lewatywe włoż czopek glicerynowy i moze dieta by sie przydała -- blonnik

Gość viola_ 2
senes wypij przeczyszczajaco dziala. ale tyle dni to koniecznie do lekarza trzeba. i tak powinnas isc po tygodniu

Gość spróbuj wypić herbatę
typu figura. na działa na wypróżnianie się

Gość ojjjjjjjj boje sie
30 di bo wyliczylam,najpierw chyba mialam jakies zatrucie pokarmowe bo 3 dni biegunka a teraz wlasnie od dluzszego czasu nie moge nic ,chociaz mnie napiera a jak juz sie znajde na wlasciwym miejscu nic z moich staran:-(

zrób to co napisałm lewatywe !!! i idz do lekarza pozatym jedz jogurty , winogrono , morele

do kupienia w aptece --- enema ok 10zł lub czopiki glicerynowe 2 g ok 5 zł

Gość viola_ 2
najlepiej to juz nie kombinuj tylko do lekarza idz. to nie jest normalne.

Gość buhaah
zjedz czekolade, popij kawa, potem zjedz kawalek jablka i nie bedziesz wiedziala ktoredy do kibla, tak cie wezmie;)

Gość ojjjjjjjj boje sie dziekuje al
myszka83 herbarki ziolowe juz stosowalam i jogurt jem codziennie,lewtywy jeszcze nie a to gdzie to sie robi i czy to bolesne?

A jeżeli ona ma niedrożność jelit lub raka jelita grubego? A Wy jej tak beztrosko polecacie środki przeczyszczające, które ją wyprawią wprost na tamten świat! Oj baby, baby!!!!

enaema to gotowa płyn masz tam buteleczke i koncówke wkładasz w odbyt i cały płyn wpuszczasz czekasz kilka miinut (tak długo jak dasz rade ) a potem na kibelek nie to nie bolesne ale dziwne uczucie :P ja miałm 2 w zyciu przed porodem i po prodzie dasz rade

Gość kokolala
zatrujesz sobie organizm.jeżeli twój stan do tej pory nie wzruszył cię to tak czy siak trzeba poradzić się specjalisty.może to nie być ostatni raz

Założycielko topiku. Nie żartuję! NIE PRZECZYSZCZAJ SIĘ, TYLKO PĘDŹ DO CHIRURGA!!!! Nie rób żadnych lewatyw, nie pchaj czopków, nie łykaj tbl. MUSISZ się skonsultować, bo jeśli to prawda, co piszesz - jesteś ŚMIERTELNIE zagrożona. A Wy durnoty zamknijcie buźki i już nic nie mówcie.

Gość tewu
agwa nie ubliżaj nikomu bo to nie przystoi żadnej kobiecie, prosi dziewczyna o radę więc każdy wypowiada się, ja też powiem swoje: jem codziennie paczkę łuskanego słonecznika i nie wiem co to zaparcia, ale ty dziewczyno od takich obstrukcji możesz mieć zatrucie organizmu a zrobisz jak zechcesz to tylko nasze rady pozdrowienia

Gość oczywiście tylko agawa
ma rację jeśli ktoś ma NIEDROŻNOŚCI jelita to absolutnie nie powinien stosowac żadnych środków przeczyszczających lewatyw itp kobieta moze miec jakiegoś guza, polipy i diabli wiedzą co a wy jej proponujecie środki przeczyszczające....chcecie ją zabic ?! tu konieczna jest natychmiastowa wizyta u lekarza i badania