Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pachnaca choinka

od czego mam zaczą mam juz dosc. okropny celullit i...

Polecane posty

Gość pachnaca choinka

no własnie , mam okropny celullit , odstawilam pigulki yasminelle, dopiero niecaly miesiac bez nich... kiepsko si eodzywiam, obiady wieczorem jak maz wroci z pracy po 18, wczesniej zazeram sie slodyczami, nie jestem gruba mam 163 i 52 kg. ale uda od wewnetrznej strony mi sie pogrubuily, maja takie waleczki. zaczelam smarowac da nogi i brzuch serum eveline... na nogach u góry od strony siedzacej mam takie jaby pryszcze-n tłuszczaki, jak je wydrabie to sa twarde ropne. czy to tłuszcz? jak to zwalczyc, co jesc aby przeciwdzialac celulitowi i czego unkikac?

Gość black latte
Polecam Claudię z tego miesiąca. Są chyba wszystkie metody na cellulit, opis zwalczania wraz ze skutecznością i kosztem przeprowadzenia zabiegu.Przyda się na pewno poczytać:)

Gość używaj balsamów na cellu
codziennie dwa razy dziennie a będzie lepiej, tylko systematycznośc pomaga pij też zieloną herbatę ona wyszczupla i spala tłuszcz by ukształtowac mięśnie wewnętrznej strony ud kup sobie urządzenie "motylek" lub "agrafka" takie kóre ściska się udami w marketach chyba kosztuje 10-20 zł, czasem można je także znaleźc w sklepach sportowych czy z zabawkami http://www.allegro.pl/item315868490_agrafka_motylek_do_cwiczen_uda_i_ramiona.html

Gość pachnąca choinka
podnoszę moze ktos cos dopiszę

Gość geolobama
zel nivea!

najlepszy sposob na celulit : kup sobie dobry krem antycelulitowy wmasuj go dokłądnie w skórę(oklepuj , szczypaj) owin sie w folie spozywczą i na saune:)

najlepszy sposob na celulit : kup sobie dobry krem antycelulitowy wmasuj go dokłądnie w skórę(oklepuj , szczypaj) owin sie w folie spozywczą i na saune:)

Gość MOTYLEKk
Ogladam ten motylek i nei mam pojecia jak tym sie cwiczy :) ?? ?? !!

Gość alusia m.
ja mam podobnie

Gość NIE PIC
nie pic tyle KAWY!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość alusia m.
zel anty cellll

Gość motylka ściskasz udami
znaczy agrafkę niezbyt przyjemne cwiczenie bo bardzo męczy mieśnie ale mozńa cwiczyc oglądając film, 50 powtórzeń co dzień to już coś