Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polinka32i

Wygląd i cieżar ciała doprowadziły mnie do rozpaczy ...Teraz to sie zmieniło

Polecane posty

Głodowałam,liczyłam kalorie ,ważyłam się nagminnie a zadowalających mnie efektów jak nie było tak nie ma.Dziś to się zmieniło.Próbowałam kilku diet ,schudłam nie powiem, ale nie zdołałam utrzymać wagi-zawsze wracałam na stare śmieci.Usilnie poszukiwałam rozwiązań .Brałam specyfiki odchudające przeróżnych firm,chodziłam na fitness,ciagle byłam na diecie.Nawet wizyta w rozreklamowanej poradni dietetycznej w Warszawie nie pomogła.Za ułożenie diety zapłaciłam 300 zł plus porady 90 zł za każdą oraz jakies tam ich srebrne pakiety .Swietna reklama poradni,współpraca z telewizją ale ich wiedza oparta na jedno kopyto tyle powiem .Sama teoria i ogólniki ale efekty wymierne.Bo niby jak taka poradnia musi zarobić i nie moze byc odrazu super efektów bo muszą wyciagnąć z ciebie kase bo jak inaczej.Zapisywały mnie na kolejne wizyty.Któregoś dnia powiedziaąłm sobie dość,żadnych dietetyków i juz nigdy wiecej tam nie pójde bo efekty prawie zadne a mój portfel coraz chudszy ,za to jak jak gruba tak gruba. Moja samoocena spadła bardzo nisko. Wygląd i ciężar ciała doprowadziły mnie do rozpaczy .Aż trafiłam w ręce kobiety która odmieniła moje życie.Na poczatku gdy usłyszałam dietetyk pomyślałam znowu jakas dieteyczna pinda bedzie mi mówic co mam jesc i paplać jakąś beznadziejną dietetyczną teorię .Myliłam się bo ta kobieta jest dziś moją najlepsza przyjaciółką ale zanim nią została i całkowicie oddałam się w jej ręce z racji tego że się zraziłam już do osób o tytule dietetyk było to dosyć trudne ale nie żałuję . Gdy piewszy raz ją zaobaczyłam pomyślałam ale laska .Faktycznie figura super ,cera i włosy bez zastrzeżeń .No ale przyznam się że watpiłam że taka młoda siksa zdoła cos zmienić w moim zyciu a tym bardziej trwale schudnąć. Okazał się że ta ,,młoda siksa,, jak ją wcześniej nazwałam i teraz z perspektywy czasu jeest mi głupio ztego powodu al;e tak było miała problemy z nadwagą(tzw otyłosc brzuszną ) ,jako 16 nastolatka zachrowała na PCOS ,oraz zmagała się z lekkim trądzikiem. Teraz ma talie osy-autentycznie .Jest zgarbniutka,bardzo szczuplutka a cere ma bardzo ładną .Nasze spotkanie zaczeło się od kilku słów o sobie .Ona poiedziała mi o sobie i otwarcie o tym z czym się kiedys musiała zmagać zanim osiagneła to co osiągneła a osiągneła bardzo wiele .Ja tez jej opowiedziałm szczerze o sobie .Wtedy dowiedziałam się o cudownym odtruwaniu i to bez żadnych tabletek czy syneteycznych gotowych specyfików mających odtruc nasz organizm .A mianowicie o odtruwaniu i leczeniu za pomocą diety ustalanej indywidualnie przy pomocy obszernego wywiadu.Tak sczegółowego ze na poczatku miałam problem z odpowiedzią na jej pytania.Jestem wydała mi się po bliższym spotkaniu na tyle zaufana osoba że udzieliłam szczerze odpowiedzi na wszystkie pytania .W tej pierwszej pojawiło się przy zaznaczaniu własnie schorzenie PCOS na które ja na szczęście nie choruję .Jednak wszystkie pozostałe punkty w ankiecie nie były mi obce.Na kolejną wizyę kazała mi przynieść badania krwi,ob morfologia itd .Jestem osobą cierpiącą na kamice nerkową i jak się że zastosowanie diety leczniczej w tym kierunku pomoze mi schudnać plus jej specjalnie opracowana kuracja oczyszcająca .Niewiele osób wie że konserwanty i przetworzona zywność ,przeciążzon toksynami watroba i złe nawyki zywieniowe utrudniają spadek wagi i przyczyczyniają się do efektu jo-jo.Po pierwsze kazała mi przestac liczyc kalorie ,prze dwa tygodnie zrezygnowac z wazenia się oraz wyjasniął działanie nieskutecznych głodówek i o ich negatywnych skutkach na organizm które moga się pojawić po latach .Przeprowadzane głodówki na wałasną reke moga prowadzic nawet do zaburzeń hormonalnych i problemów z cerą czy wypadanie włosów.Dzieki niej dowiedziałam się że diety typu kapuściane, kopenhadzkie czy niełączenia sa tak naprawde niesksuteczne i zgubne..Jej rzeczowość ,fachowość , nie teoria ale praktyka i skuteczność w leczeniu otyłości,odchudzania czy chorób skóry za pomoca diety- a raczej odpowiednich nawyków żywieniowych mnie zdumiała. a teraz do rzeczy .Straciłam 6,5 kg w ciągu 27 dni .moi współpracownicy w firmie w której pracuje zauwazylui że schudłam co bardzo mnie podbudowało .moja skóra sie poprawiłą i nie mam juz zaspanego wyglądu.Zauwazyłam że odkąd nie kupuje tych chemicznych paskudztw oraz bezwartościowych produktów ,oszczędziłąm sporo pieniedzy.Pozatym przestałam miewać nagminne wzdęcia.Najbardziej ciesze się jednak ze spadku wagi i energi którą zyskalam oraz poprawy samooceny Gdy tak na poczatku zaczeła mi mówić o samych pozytywnych skuitkach jej kuracji troche nie uwierzyłam .Przyniosła swoje wczesniejsze zdjęcia i doznałam szoku.Do swojej wagi i tego jak wyglada doszła sama .Mimo dyplomu dietetyka wyznaje zupełnie inne zasady a jej opracowan kuracja i wdrozenie odpowiednich nawyków zywieniowych jest skuteczne .Po pierwszym spotkaniu idzać zwątpienie w moich oczach że uda mi się choc troche shcudnąć powiedziała,,Stać cię na to , musiMy tylko zacząć Poświciła mi na pierwszym spotkaniu całe trzy godziny i udzieliła wyczerpujących informacji,przeprowadziła wywiad, ankietę zdrowotną itd. spotkanie jej dało mi wiarę we własne mozliwości a współpraca z nią super efekty -co mnie cieszy że nie tylko ja widze te efkty ale również inni. Mkoja historia jest najlepszym przykładem na to że jeszcze istnieję dobrzy specjliści w dziedzinie odchudzania ,ludzie z ogromna praktyczna wiedzą i pasją a nie tylko tacy co chca wyciagnąć pieniądze. Acha i dzieki niej nauczyłam się gotować zdrowo i pysznie.Pozdrawiam

Gość tewu
polinka gdzie znalazłaś to cudo? skoro taka dobra to podaj jej namiary, ile kosztuje wizyta i czy to nie jest reklama?

Gość no prosze jaka autoreklama

Gość powiedz lepiej ile chcesz
zarobic na tych biednych naiwnych któży się na to nabiorą

Gość żena
daj spokuj,nie zaczynaj!!!!!!!

Zadna autoreklama .A spotkanie z tą panią w formie konsultacji jest bezpłatne .Na wizyte czeka się około miesiąca bo sa długie terminy do niej .Trzeba się samemu przekonac jaka wspaniała i mądra to kobieta a przy tym skuteczna i rzeczowa.Nie chce jej robic reklamy broń boże .mój email kasia_warcon@onet.eu .Ta kobieta jest skuteczna,czsami w tym co mówi drastyczna ale skuteczna !

Gość i prosze

Gość nastepny CUD

Jesteście śmieszni .No ale cóz takie nasze społęćzęństwo nie dowiarków ..Zegnam bo widze że nawet nie warto było tego pisać.chciałam się podzielić swoja radościa i wogóle ale juz jakieś domysły że eklama.Nawet nie da sie normalnie wymienić swoje spostrzeżenia czy doswiadczenia z dietami itd.Ja tam sie ciesze że ją poznałam i tle .nie jest droga .Szczupła sylwetka jest w cenie.Pozattym nie musiałam sie z tym z nikim dzielić a jednak postanowiłam Odpowiedzcie sobie ile razy pomógł wam prawdziwy lekarz,dermatolog czy dietetyk.Oni wspólpracuja z koncernami farmaceutycznymi a leczyc nie umieją i kropka.Moja siostrzenica na trądzik leczy sie juz dwa lata i bez skutków.ale co ja wam bede mówic .Pa

Owszem Ona jest dietetykiem ale zupełnie nie tym co przepisuje i poleca cudowne suplementy i kze jesc małe porcje kurczaka w przypadku diety odchudzającej że to niby nie tuczy jak jest połączone z warzywami itd.Kurczaki są na hormonach.Ale nasze społeczeństwo kocha mięso i bez względu czy ma po nim tradzik,zaburzenia hormonalne czy brzuch jak opona to i tak bedzicie jeśc wiem .a wcale zdrowe nie jest .Tylko żeby się odtruć i ewentualnie przejśc na wegetarianizm trzeba to zrobić pod okiemk fahcowej osoby bo sameu mozna sobie zrobic wiecej szkód w organizmie niz pozytku!

Gość neeliiii
polinka napisalam Ci maila odpisz prosze!!!

Odpiszę napewno ale jeszcze nic mi od Ciebie nie przyszło.Przed chwilą sprawdzałam pocztę :)

Gość neeliiii
teraz poszło:)

Gość Taaaak. A warzywa
to są bez chemii, nie modyfikowane genetycznie, nie nawożone i nie opryskiwane. Jasne. Tylko kurczaki są beee

Gość prawde mowiac
to przeciez wzystko w swoim skladzie ma jakas chemie, wiec po prostu trzeba sie z tym pogodzic i jak tylko mozna redukowac spozywanie tej chemii

Gość a z kurczakami
na hormonach to ściema kiedyś tak się robiło. Teraz raczej stosuje się hodowle selektwną.

Gość no i co i co
No i co ?

no niestety to prawda z tymi kurczakami. taka piers kupowana w sklepie czy innym hipermarkecie pochodzi z 1,5miesiecznego ptaka (!). z 2 miesiace temu byl na ten temat artykul w \"Polityce\". no coz, ale co zrobic skoro drob jest taki smaczny, a na dodatek niskokaloryczny.....:)

Gość jesli to nie autoreklama
to napisz dietę,w czym problem ?

Gość za dietę się płaci
I tu jest ten problem.

Gość tewu
ale za podanie namiarów się nie płaci, więc co ci szkodzi uszczęśliwić innych? chyba nie jesteś tak okrutnym sobkiem? dzięki tobie kobieta też zdobędzie renomę, pozdrawiam

Gość zurawinka.
Skoro to nie reklama, to podziel sie z nami twoim sposobem odzywiania, azebysmy mialy chociaz ogolne pojecie co jesz. Niestety, ale wyglada to na reklame.