Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilia99

200 złotych na miesiąc

Polecane posty

Gość można przeżyć
Mieszkamy w mieście i takich luksusów jak własne produkty spożywcze nie mamy. Wcale jeszcze nie jest tak źle, znam wiele osób co mają dużo gorzej. Nawet wspomogłam ostatnio pożyczką koleżankę.

Gość można przeżyć
my nie mamy żadnych długów

Wolne żarty ??? 200 zł. na miesiąc !!!! - to tylko kij w mrowisko. A może te 200 zł dostają na drobne wydatki od kogoś ??

Gość mimkaa
oczywiscie ze sie nie da jestem studentka i dostaje stypendium 350 zl i mam zarcie z domu i tak nie zawsze starcza ;/

Gość gość
Ciekawe.. Ja również jestem studentką i potrafię przeżyc za 200 zł miesięcznie. Kupuje głównie warzywa, kasze, makarony, mleko, jogurty, nie jem za duzo chleba, wszystko gotuje, jeżeli mam używac oleju, to stosuje oliwe z oliwek, jednak niczego nie zmaże ;)

Gość promocje
warto zaglądać na blogi finansowe/o oszczędzaniu dzięki którym można sporo zyskać w ciągu miesiaca np. na promocjach banku. Polecam http://livesmarter.pl

Gość gość
Przeżyć się da, jak najbardziej, ale nie żyć.

Gość gość
da się przeżyć tak miesiąc (200 zł na jedzenie dla jednej osoby) jednak jeśli ktoś jest zmuszony żywić się tak stale to nie jest to dobra sytuacja, trudno tutaj mówić o urozmaiconym jedzeniu czy kupieniu dobrego mięsa/ryb...jeśli jednak sytuacja zmusza to trzeba starać sie robić jak najwięcej potraw samodzielnie... tu jest fajny blog o oszczędzaniu: www.finansedomowe.blog.pl