Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość queenomanka

CZY SĄ TU JACYŚ FANI QUEEN???

Polecane posty

Gość queenomanka

dla mnie ich muzyka jest balsamem dla duszy, głos Freddiego to miód w wielu trudnych chwilach ich muzyka mi pomogla...uwielbiam ja po prostu...:)

Gość Aluś22
Queen rządzi a gdy słysze głos Freddieggo to dreszcz normalnie przechodzi a to rzadkość:D

Gość queenomanka
wlasnie Alus, juz mniejsza o to, jaki byl w zyciu prywatnym, ale glos mial cudowny... szkoda, ze wiekszosc mlodych woli sluchac Gosi Andrzejewicz:O

Gość Aluś22
Ja lubię bardzo np. Bohemian Rhapsody, jedna z najbardziej pokręconych piosenek, jakie przyszło mi usłyszeć ale ten wstęp i końcówka to noirmalnie odpływam:D

Gość Aluś22
A no takie czasy niestety, dobrze, że już przynajmniej odeszły czasy Michała Wiśniewskiego chociażby:/

Gość queenomanka
ja uwielbiam It's a hard life, albo killer queen:) a bohemian rzeczywsicie jest pkrecona na maksa:)

Uwielbiam Queen. Prawdziwe nazwisko Frediego - Bulsara. Urodzil sie w Indiach. Za szybko odszedł.

Gość queenomanka
Jarek- trochę kultury gowniarzu-sadzac po liczbie 84, to razem w piaskownicy sie nie bawilismy. Jesli juz to pani pomaranczowa:)

Me too! Ale w tej grupie mam nieco innego faworyta. He's HOT!:P:P:P:P

fanem nie jestem, ale fanka jak najbardziej. :classic_cool: moje ulubione: -i want to break free -the show must go one

Ja tam gustuję w płytach do Jazz włącznie. Potem tez milusio, ale lubię najbardziej płyty z lat 70.