Maniunia 0 Napisano Marzec 5, 2008 Dostałyście...? Ja nadal czekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy...... Napisano Marzec 5, 2008 ja tez nic...w piatek robie test...postanowione.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy...... Napisano Marzec 5, 2008 caracas..dobrze wiedziec ze masz podobnie to mnie troche pocieszylo ze to moze tabletki mi nakombinowaly w organizmie oby.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LuKatrien 0 Napisano Marzec 5, 2008 U mnie dzisiaj również nic... Chcialam isc do lekarza prywatnie dopiero na piątek termin... wiec poszlam prosto do apteki i kupilam test. Zrobię go za godzinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy...... Napisano Marzec 5, 2008 no to trzymam kciuki...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy...... Napisano Marzec 5, 2008 a masz jakies objawy,ktore moglyby Cie niepokoic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy...... Napisano Marzec 5, 2008 daj znac jaki wynik... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 568 Napisano Marzec 5, 2008 jak samopoczucie drogie dziewczyny? dowiedziałam się że mój facet zamówił Misoprostol.dla mnie. chyba musze sie stąd wynieść zanim przyjdzie przesyłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LuKatrien 0 Napisano Marzec 5, 2008 No i zrobiłam test. Wynik negatywny! Przestałam się trochę stresować, więc radzę Wam - zróbcie test. Nie chcialam czekać do rana, ponieważ gdyby co to nie chcialam tej wiadomosci przed pracą, itak w niej mam dużo stresu. Na teście pisało, że mozna zrobić o każdej porze dnia. Nie wiem co jest, bo okresu nadal nie mam 8 dzień po terminie.... A Wy jak? Napiszcie który dzień czekacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LuKatrien 0 Napisano Marzec 5, 2008 yhy....... --> Objawów innych właściwie nie mam, tylko ten brak okresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniunia 0 Napisano Marzec 6, 2008 U mnie nic. W poniedziałek robię test... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Marzec 6, 2008 ja rowniez zaszlam w ciaze zaraz po odstawieniu tabsow :) tylko ze to bylo planowane :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy...... Napisano Marzec 6, 2008 ja nadal nic...jutro tez robie test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy...... Napisano Marzec 6, 2008 568 napewno nie chcesz urodzic? Caracas dobrze ze negatywny ale za tydz powtorz dla pewnosci,mnie to jutro czeka,boje sie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 568 Napisano Marzec 6, 2008 chcę!!! urodzę to dziecko z ojcem czy bez niego!!! to jest dar życia i nie mogę decydować o jego końcu. dziś znów kłótnia i muszę znaleźć dom dla siebie i dziecka. Ale wszystko się ułoży, nawet nie wiedziałam ilu mam przyjaciół, którzy chcą mi pomóc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LuKatrien 0 Napisano Marzec 6, 2008 Hmm... no i nadal nic... Tym niepewnym radzę, zróbcie test - ja już dzisiaj mialam o wiele mniej stresu. Owszem okresu nie ma, nie wykluczam calkiem jeszcze ciazy, ale przestalam usilnie szukac u siebie objawów i zachowywać na wszelki wypadek tak, jakbym była w ciązy... Zauważyłam, że bolą mnie troche piersi - może w koncu dostanę ...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy...... Napisano Marzec 7, 2008 jak tam dziewczyny? ja sie zbieram w sobie by zrobic test ale strach mnie paralizuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy...... Napisano Marzec 7, 2008 zrobiłam test..negatywny co za ulga a Wy jak tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniunia 0 Napisano Marzec 7, 2008 U mnie nadal nic. Ale nie robię testu na razie bo wydaje mi się że niemożliwe jest abym była w ciąży... Przez ten miesiąc, czyli od kiedy nie biorę tabletek, nie kochaliśmy się do końca. Najczęściej był to stosunek przerywany, parę razy z prezerwatywą. Byłabym chyba jedną na 1000 czy nawet więcej jeżeli zaszłabym przez to w ciąże. A to chyba normalne że po odstawieniu tabletek, pierwszy naturalny okres się spóźnia. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy...... Napisano Marzec 7, 2008 ja wolałam zrobic zeby sie nie schizowac bo roznie bywa a ja potrafie sie nakrecic :) a teraz ulge czuje i humor lepszy odrazu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniunia 0 Napisano Marzec 7, 2008 Mi to w sumie niepotrzebne bo i tak mam dobry humor. Po prostu się nie martwię już :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawed2 0 Napisano Marzec 7, 2008 Maniunia ja byłam ta jedna na 1000 osiem lat temu jak byłam młodziutka i piękna ja 19 chłopak 18 nie było lekko! :-) rok później znowu byłam tą jedną na 1000.Mam tak kochanych chłopców największe skarby mojego świata ! A trzy miesiące temu odłożyłam tabletki po 6 latach trucia (planujemy córę) a na testach mi wychodzi że mam bezowulacyjne cykle.!Jak nie planowałam to wpadłam a jak planuje to nie umie. Ale okres mam co 26 dni i ciągle mnie bolał brzuch was też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniunia 0 Napisano Marzec 8, 2008 pawed2 - a wtedy kiedy zaszłaś w ciąże przy stosunku przerywanym to miałaś za sobą przygodę z tabletkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniunia 0 Napisano Marzec 8, 2008 A podczas okresu brzuch pobolewał mnie tylko w 2 dniu. Natomiast kilkanaście dni po odstawieniu tabletek, przez kilka dni bolał mnie brzuch w samym dole. Podejrzewałam że są to może dni płodne, bo wiem że czasem zdarzają się w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy...... Napisano Marzec 8, 2008 mnie brzuch przy okresie boli zawsze i przed kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniunia 0 Napisano Marzec 8, 2008 Dostała któraś okres? :) Ja jeszcze nie. Ale czuję, że to już niedługo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LuKatrien 0 Napisano Marzec 9, 2008 Witam, ja dzisiaj dostrałam okres (zaczyna się narazie), spóżnił się 13 dni... Byłam u lekarza i potwrierdził się test - w ciąży nie jestem, ale powiedział mi że mam częściowy zespół policystycznych jajników :/ i stąd spóżniający się okres, brak owulacji... a co za tym idzie powinnam się pospieszyć z zajściem w ciążę...bo może być różnie. Trzymajcie się dziewczyny! Przenoszę się chyba na inne forum - zespół policystycznych jajników :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maniunia 0 Napisano Marzec 9, 2008 Przykro mi :( No to zaczynam się martwić... U mnie nadal nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy...... Napisano Marzec 9, 2008 u mnie tez nic,robilam wczoraj badania krwi itd jutro wyniki Caracas przykro mi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy...... Napisano Marzec 9, 2008 DOSTAŁAM!!!!!! PONAD DWA TYGODNIE SPÓZNIENIA..UFF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach