Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki problem

pomocy

Polecane posty

Gość taki problem

WITAM! mam 43 lata nie dawno wykryli u mnie torbiela na jajniku- bylam u ginekologa dostalam zastrzyki i antybiotyk ale jak mi sie nie poprawi za 2 miesiacento bedzie operacja ale nawet nie wiem co mam robic jak by ktos by mogl napisac cos na ten temat to bym byla bardzo wdzieczna (2 tygodnie mialam operacje na woreczek zołciowy i nie mam zamiaru znow byc operowana jak by ktos mogl napisac co zrobic by sie pozbyc tego plis)

Czasami wystarczy leczenie hormonalne tabletkami anty (2-3 miesiące leczenia) i jest po sprawie ,torbiel wchłania sie samoistnie . Jak duża jest Twoja torbiel ???????? że lekarz chce Cie operowac !!!

Gość taki problem
44-76 tak mam napisane na USG i dostane za miesiac zastrzyk ktory to wysłuszy jezeli to nie pomoze czeka mnie operacja!!! mam nadzieje ze to zniknie po tym zastrzyku co o tym myslisz ???pozdrowienia =D

Torbiel jest dosyc spora ! A jak nazywa się ten zastrzyk ,ktory masz wziąsc?

Gość taki problem
nie wiem jak on sie nazywa ale ma zasluszyc torbiel i chyba wszystko w srodku. znasz taki zastrzyk? jak to mniej wiecej moze mi zaszkodzic co o ty myslisz??

tego typu zastrzyków jest wiele ( szkoda że nie wiesz jak się nazywa ten ktory masz wziąsc ) . Masz podobną sytuację jaką ja kiedys miałam ,przypadkowo zdiagnozowano mi torbiel ,najpierw bylam leczona antybiotykiem (lekarz myslał że to stan zapalny) ,potem byly zastrzyki Kaprogest jednal leczenie ani antybiotykiem ani zastrzykami nie przyniosło rezultatu ,wszystko zakonczyło sie operacją.

Gość tak to normalne
a co to jest ZASŁUSZENIE torbieli??

Gość dkdkllalalll
Po pierwsze to jest TA torbiel. Torbiel jest duża. Niemniej jednak mnie niewiele większa zeszła pod wpływem leczenia. Idź do innego lekarza na konsultację. A nawet jak operacja, to TYLKO laparoskopia. To jest jest procedura przy której nie narusza się powłok brzusznych więc do domu idziesz na drugi dzień, a po tygodniu wracasz do pracy.

Gość taki problem
to jest zasluszenie!! dzieki za porady naprawde nie wiem jak ten lek sie nazywa ale laparoskopia u mnie odpada poniewaz mam duzo zrostow bo jestem po operacji wylania wyrostka w 7 miesiacu ciazy!