Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciamkający_wampir

Blizna na policzku- podoba się kobietom?

Polecane posty

Hej, pewnie już to było przerabiane tutaj, ale chcę spytać, jak kobiety odbierają u mężczyzn widoczne blizny, np na policzku... Ciekawi mnie to, bo już wiele opinii słyszałem, i chciałbym dociec prawdy, a przynajmniej tej statystycznej prawdy :) Także pytanie brzmi: Blizna na policzku- podoba się czy też nie? Przyciąga czy raczej odpycha kobiety?

Gość piksiiii22
Ja uwielbiam blizny :-) Oczywiście zależy jakie,ale na policzku,taka jakby cięta strasznie mnie pociąga :-) Tak więc ja osobiście lubię blizny u faceta.

Gość a co ty Gerald
z Rivii?

Gość Dzidek Pieczara
to ja

Gość a co ty Gerald
A krasnoludzki sihill masz?

Piksi dzięki, podwyższasz moją samoocenę. O bliznę pytam, bo jakoś nie mogę się przekonać do opinii, że wpływają one jakoś na powodzenie mężczyzny u kobiet. Ale może coś w tym jest...

Gość podoba nie podoba
to nie jest tak, ze ktos sie zacyna spotykac z kims dla blizny badz przez nia przestaje. moj facet ma blizne przez caly policzek i ani ona mi nie przeszkadza ani mi sie podoba. jest efektem wyppadku i tyle.

Oczywiście- masz rację. Nie jest tak, że ktoś będzie się umawiać, bo ten czy tamten, ma taką czy inną bliznę. Nie przejaskrawiajmy sytuacji. Chodzi tylko o to, w jaki sposób wpływa blizna na ocenę atrakcyjności... Pytam, bo sam mam i ciekawi mnie to, jak to ludzie odbierają. Też mały wypadek był przyczyną jej powstania- już ładnych naście lat temu.

Gość podoba nie podoba
hmm...w sumie to jako estetka uwazam, ze ta blizna nie jest mu do niczego potrzebna i rownie dobrze wygladalby bez niej, ale jako kobieta uwazam, ze mesko z nia wyglada.

Gość mallwinka
Hej, Znałam kiedyś chłopaka, parę naście lat temu i miał na policzku taką bliznę-jakby odciśnięte coś, przy tym był szalenie przystojny i na przykład działał w na mnie dość ponętnie, czyli nawet istnienie tej blizny nie przyćmiło jego uroku zewnętrznego i wewnętrznego:-) pozdrawiam Cię:-)

potrzebna nie jest, to prawda. Kurczę, jest jak okulary- część garderoby już. Nawet nie wiem jak to jest jej nie mieć- wszystkie zdjęcia, wszyscy ludzie, których poznałem mnie z nią widzieli... Rozstać się?! nigdy w życiu. Niech już jest jak jest- później zmarsczki wszystko zakryją. ;)

Gość Tonietu
mam blizne nad czolem po 7 szfach pod brwia po 3 prawie niewidoczna na brodzie i teraz czekam na sciagniecie szfow z barku ... i jakos tego nie czuje zeby to sie podobalo :P

Gość sokolmex
Ja mam blizne na policzku po ubitej butelce tzw. tulipanie, miałem 18 szwów. przyzwyczaiłem się do tego jak ludzie zwracają uwagę i myslę ze kobietom się raczej podoba. mam tą blizne 7 lat i jeszcze nie słyszałem opinii że to szpetne. http://www.fotka.pl/profil/sokolmex/albumy/1,Ja/30554715,?authkey=c69042e1279261b823e988df4fb9c0ca

Gość Klauudiaa
sokolmex Masz te blizne z dwoch stron?? bo tak mi sie wydaje ogl zdjecia. A uzywałsec, masci na blizny, etc?