Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lazurowe niebo

KTORE IMIE WAM SIE BARDZIEJ PODOBA

Polecane posty

znajomi maja syna Floriana-Florek ale powiem wam że Florek nie może być Florkiem to imię strasznie pasuje do niego. Ich córka to Agata. Inna koleżanka ma Monikę-tez dawno sie nie spotkałam z tym imieniem u =maluszka. Podoba mi sie Anastazja i Antonina-Tosia ale pewnie niedługo będzie oklepane jak łysina:P

Ilona:) wracają do łask starsze imiona-jak urodziłam to dziewczyna Kasia dała na imię córce Kasia:) a koleżanka dała córce Izabela-nie to zęby było mi miło:):) Ale takie imię jak Ksenia,Nadia,Palestyna!! nu nu

co do zachodnichimion to jak dla mnie dajcie spokoj jak one brzmia z polskimi nazwiskami hehe... bryan kowalski a ile jest dziwnych nazwisk i te imiona w zestawie z nimi brzmia komicznie... no ale to wola rodzicow :D Nadia mi sie tez podoba, do tego imienia akurat nic nie mam, ale co fakt to fakt teraz zanikaja Kasie, Asie, Anie jeste pelno Jessic, Julii, Wiktorii, Oliwii... a te tak bardzo spotykanie imiona u osob po 20 juz zanikaja :D Dlatego moja coreczka bedziemiec na imie Michalina, a synek to si ejeszcze zobaczy bo na razie w ciazy niejestem i nie wiem czy urodzi sie chlopczyk czy dziewczynka jak juz w niej bede :P

Gość d.b
każde imię ładne, oby nie Brajany, Dżesiki i inne tego typu spolszczenia

Gość doooooooopa
😠

Gość no i jakie
;p

Gość Hali99999999
Mnie się podobają: Patrycja Antoni

Gość laleczka voodoo
Mikołaj:) A ja mam Magdalenkę ;) 7-miesięczną :) A imiona dzieci moich znajomych które urodziły się ostatnio to: Julka Oliwka Alan Maciek Piotruś Ola Kubuś Bartus Zuzia I dlatego ja nazwałam dziecko prostym zwykłym imieniem. Kiedy ona będzie dorosła to imię będzie bardzo oryginalne;)

Przede wszystkim nie Bryan a Brian. Nie Nicolle, a Nikola Nie Kevin a Kewin. Kwestia gustu. Poza tym Autorka napisała, że ma wybrane imię dla dziewczynki: \"Michalina\", więc po co piszecie o Julkach, Zuziach, Adach i czym tam jeszcze? Autorka szuka imienia dla chłopca! Z wymienionych przez Autorkę imion podobają mi się: Wiktor, Tomasz, Mikołaj i na końcu Bartłomiej.