Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

soUl to sQueeze

moj chłopak miał przyjaciółkę internetową wybaczyłam...

Polecane posty

ale nie mogę przestać o tym myśleć, rozmawiali codziennie na gg, dzwoniła do niego, pisali smsy wymienili się fotkami:( odkryłam to w sobotę (trwało miesiąc), kazałam zerwać znajomość - napisał do niej smsa że to koniec, przepraszał mnie, płakał - wybaczyłam, ale ciągle o tym myśle, jakoś nie mogę przestać, jeszcze to za świeże... prosił, żebym nie wspominała, nie myślała ale nie potrafie i ciągle mu wypominam albo dogaduje... w ogóle ta pinda jest od niego 11 lat starsza i ma dwójkę dzieci:O no i widziałam jej zdjęcie na naszej klasie - brzydka nie wiem co go w niej urzekło... powiedział, że uwielbia Metallice tak jak on:O nie wiem co zrobić żeby o tym nie myśleć, niedługo zwariuje 😭

Gość sandra 11111
a moze on lubi starsze kobiety????

on stwierdzil, że przyjaciołka, ale ona wyznała mu miłość :O pisali do siebie słodkie smsy, ona pisała do niego kochanie:O a do przyjaciela tak się chyba nie pisze...

moim zdaniem jemu czegoś brakuje w związku i dlatego tak się zachował ... może rzeczywiście jest z tych co lubią starsze, a ona z tych co lubią młodszych ale wiem jedno: nie ma przyjaźni między k a m :P

Gość myszka laboratoryjna
może nie miał z Tobą o czym gadać???

Gość prawiczek z dziewicą
to kurva co ten chłopak robi całumi dniami klepie w klawisze, czy kurva emeryt

Gość roz bawiony
glupi koles z niego i tyle, nudzi sie czy co?

Gość perlowa perla
wspolczuj ja chyba nie umialabym sobie z tym poradzic a nawet jestem pewna ze bym nie umiala ... jak ten stan bedzie sie powtarzac to lepiej sie rozstac niz zadreczac siebie i 2 osobe :(

Gość zw
ja tez nie

hahaah wiesz co a ja poznałem tez kogos przez net a trzy dni po tym ona rzuciła swojego faceta... nie przeze mnie a gadamy od pół roku i miesiac temu ona do niego wróciła i co ?? jakby mi napisała ze to koniec to chyba bym skoczył pod tira:( a ona zamiast tego to i tak podtrzymuje chęć spotkania ze mna to sie nazywa przyjaźń i nic złego na zwiazek ni erobi a troche zazdrosci sie przyda:P

Gość zw
zazdrosc to niedobra rzecz :P

Gość viola_2
a czytalas wychodzace?? jak reagowal na jej wyznania..?

Gość mon123123
to samo przezylam wczoraj , odkrylam ze koresponduje z innymi dziewczynami, to kolezanka, to ex, to znajoma z poprzedniej pracy, nie wiem jak sobie poradzic, boli