Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia123457

ciąza???

Polecane posty

Gość natalia123457

witam. mam pytanie.... którejś nocy z chłopakiem probowaliśmy zabaw... ni chcemy ciązy wiec.... pilnujemy się.... doszło do jego wytrysku i mówic szczerze to w moich ustach.... poźniej... tak brzydko zabrzmi... wkładał mi palce, mało myślac kazałam mu poślinic i sama to zrobilam jego palcami swoją sliną, nie myślalam wtedy o spermie która wczesniej jakies 5 minut temu polknełam.... czy może być to czego nie chce.... ciąża??? proszę o szybką odpowiedz....

nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość natalia123457
napewno??????? boję się strasznie..

Gość karenina
A spóźnia Ci się okres?

Gość odpowiedzzzz
mam pytanie, ile żyją plemniki np. na pościeli itd.??? PROSZE O ODPOWIEDZ!

Gość natalia123457
tak spóźnia się juz 3 dni..... ale zapomniałam dospiać że wzięłam zaraz na drugi dzień POSTINOR dwie tabletki tak jak kazała ginekolog. mam podobne bóle do tych co mam przed miesiąćzką.... bóle podbrzusza i kręgosłupa... boje sie,.. chyba bedzie trzeba zrobic test,,,, :\ :(

Gość o rany............
od połknięcia sie nie zachodzi w ciąże! po co postinor? nie było stosunku,wrzuc na luz nie jestes w ciąży

Gość omgg
taaak na pewno ejsteś w ciązy i urodzisz kurwa piecioraczki... ja pierdole co ludzie :?

Gość 123457
wiem że od połknięcia nie zachodzi się w ciążę!!!!!!!!!!!!!! ale w mojej ślinie mogła zostać jeszcze jeo sperma....!!! a on wkładał mi palce umoczonymi sliną z moich ust