Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truthka

Kocham Kraków...

Polecane posty

Gość truthka

kocham jego atmosfer kocham stary rynek kocham tramwaje kocham autobusy kocham!! chce tam mieszkac!!

Gość ta............
ja chyba kocham kogoś kto tam mieszka :(

Gość też kocham Kraków i kogoś kto
tam mieszka.... Sama mieszkałam tam ostatnie pół roku, ale co dobre szybko się kończy :(

Gość xdjviodjfmodmdkonv
a co jest takiego w autobusach? Wszędzie takie same :P

Gość truthka
Wszystko kocham, co z Krakowa. ;) I kochałam kogoś, kto tam mieszkał, ale już się wyprowadził do stolicy. Nadal go kocham, ale on już mnie nie. :(

Gość to sie wszystko potrafi
niestety znudzic......a kur...wa te korki i tłok na ulicach, mnostwo turystow.....wkur..wia mnie to.

autobusy to u nas śmierdzą tak jak i wszędzie ;] ale tramwaje mają to coś - szczególnie te stare :) mieszkam w Krakowie i to niecałe 5 minut na nóżkach od rynku i jestem z tego powodu przeszczęśliwa ;P

Gość truthka
aigia - nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszcze. :)

Gość to sie wszystko potrafi
ja tez niedaleko bo na Kazimierzu ale i tak lubie sobie w weekend wyskoczyc na łono natury. Miasto męczy a te masy ludu przetaczajace sie przez miasto to po prostu koszmar....

Gość truthka
ach te pudle...

każda dzielnica Krakowa ma swój urok - teraz jest "moda" na Kazimierz i ludzie tam się bawią amijając turystów wókól rynku i Wawelu ;) wszędzie jest super, nawet w NOwej Hucie można znaleźć jakiś urok - jeśli się najpierw nie znajdzie paru dresów oczywiście :P

a ja kocham bo urodził sie mój tato w Krakowie a co znacie z Krakowa ,.Może jakąś kawiarnię , może restaurację Mój tato chodził do chawełki , tam też pracował , a Worcela to znał osobiście razem terminowali :P

Gość truthka
mam rodzinę w Nowej Hucie ;)

Gość truthka
ja mam sentyment do takiej malej kawiarni Manekin na Starym Rynku, gdzieś w okolicach Szpitalnej......ale bym chciała cofnąć czas!!

jakby jeszcze wszystkiego na raz nie remontowali i nie stawiali tych klockowatych galerii gdzie popadnie, burząc koło nich stare kamienice to było by cudnie... troche nam się psuje ten klimat przez te nowoczesności wsadzone gdzie się da.. najbardziej nie mogę ścierpiec tj nowej opery - nie wiem kto zaprojektował takiego obleśnego bordowo - nijakiego klocka i to jeszcze z jakimś czymś w szarokolorowe paski dobudowanym... a fee ;]

Gość truthka
fakt - wstretny ten gmach jest :/

ja jakoś na hucie i napisie \'hutnik czyżyny wypierdalać skurwysyny\" w przejsciu podziemnym uroku ciągle i ciągle dostrzec nie moge:P

Gość truthka
erogenna - tez o tym marze i dopnę swego :) wierzę w to! :))

Gość truthka
generalnie chetnei zxamieszkam rózwnież we Włoszczowej

Gość truthka
debil podszywacz

Gość truthka
no Ok Starachowice też wchodzą w gre

"śiczne" napisy jak i niektórzy "mieszkańcy w szeleszczącej odzieży sportowej" nie dodają hucie uroku ale coś w tych szarych blokach jest.. lubie np ten park na koncu placu centralnego przy alei róż, czy przyjaźni - takie wspomnienia z dzeciństwa.. :)

Gość ja chciałabym bardzo
studiować w Krakowie ale podobno mieszkania drogie :( Nowa Huta jest niebezpieczna??

Gość ja chciałabym bardzo
studiować w Krakowie ale podobno mieszkania drogie :( Nowa Huta jest niebezpieczna??

o komunikacji miejskiej w Kraku można mówić tylko źle. a bloki w Hucie mają odcień szaro - beżowy - dzielnica nastrojem Łódź przypomina. ja też kiedyś marzyłam żeby mieszkac w Krakowie iii mieszkam! i dobrze, tylko mam wrażenie, że Kraków jest coraz biedniejszy.

po zmroku trochę się boję chodzić po Hucie, ale jeszcze nic złego mi się nie przytrafiło - chociaz znam parę mrożących krew w żyłach historii ;] ogólnie mieszkania rzeczywiście są drogie ale studenci jakoś sobie radzą :)

Gość No to pozdrówka
aigia🌼 - No to pozdrówka al.Róż - jest piękna i jedyna:) Latem szczególnie latem.Niestety wolę na al.Róż sobie podumać niż....w sezonie po Rynku chodzic....Ale po sezonie - owszem:):)