Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana//

kto oceni ??

Polecane posty

Gość zdesperowana//

dzisaj jakos mam zly dzien i przylacza mnie to cidzienne zycie. zyje z dnia na dzien i wlasciwie nie mam zadnego celu. zaczyna mnie denerwowac ze nie mam faceta i nie wiem dlaczego nie moge go znalezc. jest uwazana za atrakcyjna osobe a jednak nikogo nie mam. od czego to zalezy? wiem ze jestem mloda bo mam 19 lat ale czuje sie taka samotna. w niczym nie widze sensu ;((

Gość nic nowego

Gość bezrobotna mezatka
Ja nie mam pracy i choc mam meza to duzego sensu tez nie widze.

Gość 1987
ja kiedyś myślałem ze widze juz swój sens... ale nic z tego... jak to mówia .. zycie

Gość zdesperowana//
ja kiedys tez widzialam...ale chlopak mnie zostaiil po 2,5 roku bycia ze soba...nie moglam sie pozbierac bo naprawde go kochalam. minelo juz 1,5 od tamtego czasu,, juz wyleczona i chlonna na nowe uczucie , tylko problem w tym ze nikogo nie ma komu moglabym moja milosc dac ;(

Gość 1987
moze musisz sie po prostu lepiej rozejrzec. zapewne kogoś znajdziesz, wszystko zalezy od wymagan jakie stawiasz tej drugiej osobie

Gość 1987
a najwazniejsze to sie nie przejmowac tym wszystkim. ja tak robie...szkoda czasu, nerwów, swojego zdrowia. ponoc kazdy kiedyś kogoś znajdzie

Gość zdesperowana//
wlasnie ja nie suzkam jakiegos ksieca z bajki...ale co spotkam faceta to potem sie okazuje ze to nie ten...jeden nagle po miesiacu sie przestal odzywac.potem inny zaczal cos krecic ze mna i po tygodni kiedy ja juz sie troche wkrecilam zaczal chodzic z inna... ja chyba naprawde jakis beznadziejny przypadek jestem...albo porpostu moze inni ludzie(faceci) postrzegaja mnie jako osoba niedostepna, nie wiem sama. ale przyznam ze jestem lubiana i czesto przebywam w meskim towarzystwie.

Gość 1987
to moze po prostu w "złym" towarzystwie sie obracasz... a jeśli wolno spytać ... to zdradzisz moze gdzie mozna Cię spotkać??:)

Gość zdesperowana//
no moze i tak jest..ale przeciez znajomych sobie nie wymienie...lubie ich;) no chodze czasami na dystkotke czasami do jakiegos baru, na basen i tak to leci jakos powoli

Gość zdesperowana//
1987, a Ty skad jestes?

Gość 1987
a nie ładnie odpowidac pytaniem na pytanie :) ja ... niech sie zastanowie :) z wielkopolski :)

Gość zdesperowana//
dziekuje za pocieszenie :) ja wiem ze jestem mloda tlyko ze ja jestem typem osoby ktora potrzebuje kogos miec. wtedy sie spelnia i wtedy to uczucie sprawia ze chce mi sie zyc...nie wiem jak to wytlumaczyc. teraz czuje sie troche niechciana,niekochana. wiem ze mam rodzine ale to cos innego ...

Gość zdesperowana//
nie no zle sie zrozumielismy:) nie uchodze za desperatke a raczej za pogodna wesoloa osobe. nikomu nie opowiadam ze szukam na sile faceta itp. i na ogol to wszystko jest ok tylko czasami tak jak np dzisaj nachodzi mnie takie cos ze mysle, ze mi smutno bo jednak fajnie byloby miec do kogo sie przytulic i z kim poagdac na kazdy temat i wiedziec ze temu komus na mnie zalezy.

Gość zdesperowana//
tylko zastnawia mnie gdzie twi problem, jak zwracac na siebie uwage facetow?

Gość zdesperowana//
petrunia dziekuje za trzewze spojrzenie na sytuacje:) no tak.musze przynzac racje. chce byc z kims a jednoczesnie jak patrze na pary wsrod moich znajomych to stwierdzam ze to jest chore...zazdrosc i izolowanie sie od najblizysz zanjomych, tluaczenie sie ze wszystkiego itp...ehh ale to pokrecone

Gość 1987
to jednak nie zdradzisz mi skad jesteś? :( szkoda mam nadzieje ze Ci sie jakos powiedzie...trzymaj sie

Gość zdesperowana//
a czemu mam nie mowic...jestem z dolnegoslaska ;))

Gość topik64563
albo na slasku jest duzo desperatek, albo od czasu do czasu wchodzisz i zawracasz ludziom glwoe swoja "samotnoscia" a ja mam chlopaka i przez to tez nerwy w strzepach, widzisz faceci to takie pojebusy brzydko mowiac, albo ja na takiego trafilam. jestem zla dzisiaj wiec wybaczcie slownictwo. napadly mnie dzis te wstretne demony i nie moge przestac myslec co moj facet mowil na gg do innej laski. kurwa, a ja tylko chce byc ta jedyna, niech spierdala. no i widzisz zdesperowana, za czym ty wlasciwie tesknisz? ciesz sie wolnoscia poki ktos ci nie zrobi siepki z mozgu :)