Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivka________80

Rezonans magnetyczny

Polecane posty

Gość Olivka________80

Za tydzień będę miała rezonans magnetyczny... Mam pytanie.. jak długo trwa takie badanie i czy wyniki będą tego samego dnia...? Mam podejrzenie o raka...

Gość a jaka czesc ciala
ja mialam kolano i trwalo to 20 minut, rezonans glowy trwa napewno dluzej. jak mialam robione kolano to nie wjechalam calkiem do tej maszyny tylko widzialam przed soba te wszystkie swiatelka i takie tam rozne odczyty. straszny halas! przygotuj sie na to.. troche dziala na psychike ta swiadomosc ze ie mozesz sie ruszyc i jeszcze ten halas.. ale jest jak najbardziej do przezycia :) wyniki nie beda tego samego dnia, ja czekalam chyba 2 tygodnie. bo musi jakis lekarz przysiasc do tych wynikow, popatrzec i opisac. mialam na to skierowanie. nie wiem jak bedzie w twoim przypadku, jesli jest podejrzenie raka to pewnie bedzie szybciej. pozdrawiam

Gość Olivka________80
No właśnie głowy też... Czekałaś dwa tygodnie? O rany.. Czekanie na rezonans..czekanie na wyniki... to potrafi zabić.. ale co zrobić... Dzięki za odpowiedź!!

Gość ewqa2
To chyba zalezy od szpitala, przychodni. jA wynik mialam juz pol godziny po badaniu.

Gość agusiaczek07
ja robiłam rezonans głowy prywatnie. Badanie trwało jakieś 5 minut, wyniki miałam po pół godzinie.

Gość larsa

odświeżam temat, bo moze się komuś z Krakowa przydać. Szukałam rezonansu magnetycznego w Krakowie, gdzie będzie najtaniej i znalazłąm w gabinecie G&R na Zachodniej, opis ma się po kilkdu dniach.