Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loohaze

RECEPTA NA UDANY ZWIĄZEK

Polecane posty

Gość loohaze

witam, nie wiedziałam jeszcze takiego topiku, moze przeoczyłam, ale jestem ciekawa co sądzicie, co sie dzieje nie tak, że ludzi się rozstają?Co trzeba zrobić, jak sie zachować, po prostu ogólnie, jaki jest przepis na długi i stosunkowo szczęśliwy związek?Pozdrawiam

taki zwiazek jeszcze mi sie nie przydarzyl po prostu..nie znalazlam chyba jeszcze tej RECEPTY ..i obawiam sie ze ciezko bedzie znalezc

nie ma takiej recepty ludzie sie poznaja jest ok pozniej nagle klapki z oczu spadaja i zaczyna nas cos denerwowac ...........jesli denerwuje nas za bardzo to zwiazek sie konczy

Gość loohaze
na pewno ciężko będzie, ale na pewno jakieś wskazówki są, na pewno trzeba się słuchać, nic nie drażni mnie tak, gdy ktoś do kogo mowie ignoruje mnie.

a mnie nic nie drazni tak bardzo jak facet ktory nie potrafi byc tylko dla tej jednej jedynej kobiety ktora (podobno) wiele dla niego znaczy

a ja trafilam na narcyza zawsze wie najlepiej............. szkoda gadac

do o wwww morde --> ten cytat ktory masz w stopce to swiete slowa-bardzo mi sie podoba...zgadzam sie z tym dzis jak cholera

Gość loohaze
upupup

Hmm, chyba trudno będzie stworzyć taką receptę, o ile w ogóle taka istnieje. Ale mi wydaje się, że przede wszystkim trzeba liczyć się ze swoim partnerem, nie mieć przed sobą tajemnic, a jak trzeba to pójść na kompromis. Bo chyba nie ma nic gorszego jak każdy upiera się przy swoim zdaniu, wiadomo nikt nie ustąpi, dlatego trzeba znaleźć jakiś kompromis.

Gość vferge
ja jestem 10 lat po slubie plus 10 lat chodzenia i narzeczenstwa i wciaz to samo pozadanie, recepta... coz obe strony musza o zwiazek dbac, robic duzo rzeczy razem, czasem wyrwac sie od dzieci zeby byc sam na sam od czego wkoncu sa dziadkowie!!! budzenie meza z kawka i ciasteczkiem, sex jak na poczatku4-5 razy w tygodniu wieczorkiem, okazywac uczucie caly czas, nie klucic sie , dyzkutowac, isc na komprmisy... moj zawiazek juz 20 lat sie trzyma na tej zasadzie i kochamy sie na zaboj dalej!!!

Gość loohaze
zastanawia mnie, czy kazdy zwiazek ma prawo przetrwac gdy sie nad nim pracuje, czy tez moze jakie przeznaczeniowe prawa tym rządzą