Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejbiczek

new face by Pola w Sosnowcu

Polecane posty

Gość bejbiczek

mam pytanie czy był ktoś w salonie new face by Pola w sosnowcu? interesują mnie opinie, czy byłyście zadowolone czy nie?

Gość a co to

Gość mool
ja byłam tam w ten piątek. z obcięcia jestem jak najbardziej zadowolona. powiem więcej: dzisiaj uczestniczyłam w szkoleniu (jako modelka) i moje włosy były farbowane itd. z efektu końcowego bardzo się cieszę. jeśli gustujesz w odważnych cięciach i ciekawych kolorach - ten salon jest dla ciebie. pani Pola to niesamowita osoba... polecam gorąco. :D

Gość ZeeTkkA
Podoba mi sie salon....jest mila atmosfera ...."Bejbiczek" Salon Jest Super ....Oklory,Fryzury....Sa Nowoczesne ...co chcesz to masz

Gość ZeeTkkA
Bardzo Mi pododoba ...Fryzury sa takie jakie klijetka chce ...kolor tez ....zaprzaszam

Gość aniakkk
ja stanowczo odradzam...drogo i plakalam po wyjsciu stamtad..

Gość pp.
Właścicielka sprawia wrażenie, jakby nie zależało jej na klientkach - kłamała w trakcie rozmowy telefonicznej, że nie ma kosmetyczki, choć ta była na miejscu. Uczennica/pracownica, która prostowała mi włosy ze cztery razy bez słowa odchodziła na bok aby napisać bądź odebrać sms'y. Tragedia. Z takim podejściem do klientek długo nie pociągną.