Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna z wyboru

związek ze starszym mężczyzną

Polecane posty

sewilla9 Żeby znaleźć trzeba szukać. A ja nie szukam. Mam teraz inne sprawy na głowie. (choć latem gokoś fajnego poznałem. Ale ona wyemigrowała)

Gość samotna z wyboru
a jeśli mu chodzi po głowie tylko i wyłącznie sex??? Skad mam wiedzieć ze ma czyste zamiary??? Faceci potrafią świetnie ukrywać to co na prawde maja na myśli i w zamiarze

Badzmy realistami. Taki facet już nie ma czasu na przelotne zabawy. Prędzej taki młodszy. To nie ten wiek. Przed 40-ką pozostanie już tylko runek wtórny, wiec nie sądze by chciał przegapić okazję na trwały związek.

tez podziaalam sie jakiegos 50sieciolatka min 40solatka;) chociaz 0stlatek to tez jeszcze stary nie jest jeszcze jak zadbany:P

Gość uupppp.....

Gość Olusz
Ja obecnie jestem z mezczyzna o 15 lat starszym :) Nie narzekam. Dba o mnie, pyta sie czy jadlam cos, czy mam perfumy jeszcze czy nie potrzbuje czegos i wcale nie chodzi o materiqlne rzeczy :) Powiem wam tak.. z mojego punktu widzenia z facetem w moim wieku czyli 20 zwiazek jest w wiekszosci zabawa. Mezczyzna dorosly wie, czego tak naprawde kobieta potrzebuje i wcale nie mowie tu o potrzebach seksualnych. Rozumiem, ze napewno nie kazdy.. ale wydaje mi sie, ze wiekszosc :) Mi jest dobrze :) Czuje sie naprawde z takim facetem BEZPIECZNIE :) Pozdrawiam :)

Gość 18stka
ja tam lubię spędzać milo czas z moim kochanym 34latkiem:) i nigdy jeszcze nie spaliśmy ze sobą (w sensie sexu bo tak to prawie co tydzień śpimy:)) a to już nie długo roczek naszej znajomości:)

Gość 18stka
mama prace weekendowa w wielkim mieście a sama mieszkam pod wielkim miastem:) i zostaje u niego na noc z soboty na niedziele:P

Gość imbeer_
hej ja mam 20 lat, mój facet 31, czyli też 11 lat różnicy jesteśmy ze sobą niecały rok :) spróbuj szczęścia!

11 lat to nie jest roznica nie do przeskoczenia :) nie skreslaj go tylko z powodu roznicy wieku czy tego co ludzie gadaja, wczesniej czy pozniej sie przyzwyczaja. tylko uwazaj, dokładnie obczaj teren... ja bylam z facetem 17 lat starszym... i wszystko wydawalo sie byc super, on mowil ze kocha, ze mu zalezy... no a po 4 miesiacach przyznal sie ze ma corke o_O i to do tego napisal mi to na gg!! i juz nigdy wiecej nie powiem ze starszy = bardziej dojzaly.

Gość vivaldi
ja mam 9 lat... jestem z facetem 18 lat starszym. narazie jest bosko chociaż nasz związek jest w tajemnicy... nie chcę mieć już nikogo innego.... ale nie wiem czy powinnam to ciągnąć....

Gość vivaldi
19 lat miało być....

Ja mam 19 lat a mezczyzna z ktorym flirtuje jest po 50 ... grubo chyba .,..w sumie mi sie nie podoba ale .. swietnie sie dogadujemy ... i gdy go nie widze .. ( niezbyt czesto go spotykam ) to ciagle o nim mysle ..nie wiem co to jest dodam ze to moj byly instruktor jazdy ...

Gość szczesliwa :)
spotykam sie z mezczyzna o 16lat starszym ja mam 25 on 41. Powiedzielismy sobie i okazujemy sobie milosc szacunek i zrozumienie.On jest po rozwodzie i ma 2 dzieci w wieku 19 i 14 ale wiem jedno ze nie chce sie mna zabawic, byly dlugie rozmowy i wszystko sobie wyjasnilsmy. Wiemy ze chcemy byc razem i ze milosc jest mozliwa mimo takiej roznicy wieku. Znam szczesliwe zwiazki z taka roznica wieku... wiec jestem dobrej mysli ze i u mnie tak bedzie...