Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc bo sie zalamie

prosze pomozcie mi

Polecane posty

Dziewczyny, od tygodnia mam jakis stan zapalny w pochwie! Swedzialo, pieklo, do tego takie grudkowate biale uplawy...Myslalam, ze do drozdzyca, wiec sama leczylam sie, bo nie moge isc w tej chwili do lekarza (pracuje za granica). Niby objawy przeszly, ale dzis nie moglam kochac sie z mezem, bo tak balolo, a do tego pieczenie wrocilo...prosze poradzcie cos! Ja naprawde nie moge isc narazie do lekarza, a pieczenie jest okropne! Nie wiem co robic! Sa jakies domowe sposoby na to?Masci?

Dodam, ze naprawde bardzo dbam o higiene, wiec to nie jest tak, ze jestem jakims brudasem...ale to tak krepujacy problem...nie wiem co robic...:(

Gość nikt mi nie pomoze
?????

Gość aberro
A zkim to robiłaś???z jakimś nieznajomym pewno???

Gość _wredota_
moze za bardzo dbasz o higiene?

Gość ............lhjgha
sama za duzo sobie nie pomozesz tym bardziej za granica. -chyba ze udaj sie do apteki i powiedz jaki masz problem (candida vaginalis zrozumieja wszedzie) moze ci cos sprzeda.

aberro kretynie czytaj wyraznie co pisze, a nie zadajesz debilne pytania. Nie jestem toba zeby sie puszczac! Mam meza i on mi w pelnie wystarczy do konca zycia baranie! Tez pomyslalam o tej przesadnej higienie wlasnie...Chyba bede musiala przejsc sie do apteki.

Gość _wredota_
byl tu kiedys watek o chorobie czystych kobiet, poszukaj :)

Gość eksperymentka
rob sobie nasiadowki w cieplej wodzie z sola morska - ok garsc soli rozpusc w misce i usiadz w niej na 15 min / 2 razy dziennie do pochwy mozna zalozyc tampon namoczonyw roztworze soli morskiej- grzyby i bakterie tego nie znosza sprobowac poprosic w aptece o jakies globulki bez recepty np propolisowe zmienic diete!! wykluczyc cukier, slodycze, biale pieczywo, pic sporo wody z sokiem z cytryny z mezem nie wspolzyc, maz tez sie musi leczyc powinno pomoc doraznie