Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzelka

juz mi sie nie chce zyc!!! zobaczcie dlaczego !!! błagam was

Polecane posty

Gość dzelka

juz mam tego serdecznie dosyc !!! te pryszcze sa okropne !!! na czole je tak mocno widac ze szok !!!! mam takie 3 duze a obok nich robia mi sie czerwone plamy !!!!!! ja juz mam tego dosyc! jak nałoze fluid to odrazu mi sie twarz swieci i to jak mocno !! zreszta te fluidy i tak nie zakrywaja nic !!! nawet korektor mi nie pomaga nic !!!! prosze o doradzenie mi jakz tym wlaczyc najlepiej zeby chociaz mi te z czoła pryszcze zesżły ale szybko bo niedługo mam wazny wyjazd i musze na nim wyglac swietnie!! i moze znacie jakies cudowne kosmetyki albo domowe jakies maseczki czy cos.. błagam was !!!!!!! a i mam 12 lat

Gość A COo
dojzewanie hmm to dopiero poczatek bedziesz miela cala taka twarz. a tak wogole to masz 12 lat i juz sie malujesz??? To sie nie dziwie ze masz prychole.

Gość zamiast się kosmetykować
to idź do dobrego dermatologa. Cudownych maseczek na dojrzewanie nie ma. A jeśli ktoś mówi, że są, to po prostu cię oszukuje i chce naciągnąć na kasę

Gość dzelka
:(:( ale mi pomogliscie.. a chyba musze jakis podkład nałozyc.. jakbym nie nałozyła to bym wyglądała jak potwór a nie sory ja juz wyglądam jak potwór..

ja ze swoja 13letnia corka poszlam do dermatologa dostaje antybiotyk i masc i po prawie 2 tygodniach ma ogromna zmiane ,wszystko sie przysuszylo i jest coraz mniej a moja corka jest zadowolona,tez maskowala sobie krosty podkladem dla nastolatek a teraz przestala powiedz mamie zeby poszla z toba do dermatologa!

Gość zamiast fluidu
używam jedynie korektora antybakteryjnego punktowo, potem go rozetrzyj rada z dermatologiej jest dobra ja polecam picie codziennie herbatki z ziela bratka (kupisz w aptece za jakieś 4 zł za opakowanie) pijesz 3 razy dziennie, po dwuch, trzech tygodniach powinno byc lepiej do tego wit A+E, tabletki ze skrzypu polnego z witaminami lub tabletki z drożdży cera powinna sie poprawic do mycia twarzy nie używaj mydeł ani innych agresywnych środków, polecam serię Nivea Young, są delikatne i nie wysuszają ani nie podrażniają skóry pamietaj im bardziej odtłuszczasz skórę (mydłem, żelami, tonikami alkoholowymi) tym więcej tłuszczu będzie skóra prosukowała, czyli używaj delikatne żele do mycia twarzy i toniki bezalkoholowe