Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grażaa

Czy kremy pod oczy działają

Polecane posty

Gość grażaa

bo mam wrażenie, że jak ich używam, uwydatniają się zmarszczki, na pewno skóra nie wygląda leoiej, dlaczego, a moze znacie jakieś skuteczne kremiki?

Gość ja mam też dosć już tych
różnych cudowności rynkowych i od pół roku używam vichy... i kremy pod oczy powinno sie wklepywac a nie wcierać ... ale teraz widze efekty 🖐️

Gość qualitet
ponoc bambino,ale nie stosowalam,tylko slyszalam pozytywne opinie

najlepiej jak dostaniesz próbki i wtedy będziesz wiedziała czy ci pasuje czy nie -bo nie kazdemu sluży dany krem !🖐️

Jak mam 22 lata i delikatne zmarszki pod oczami to mam już zacząć używać jakichś kremów czy dać sobie spokój na razie?

Gość grażaa
ja używam na razie lirene, zwykły nawilżający, ale producent obiecuje też wzmocnienie i uelastycznienie skóry, oczywiście to ściema, bo skóra pod oczami wygląda jeszcze gorzej, a może znacie jakieś dobre korektory pod oczy, które nie wysuszają, a ten Vichy mam razcej słabe oceny..

oj mysle,że juz powinnas zaczc bo potem będziesz miała problem ...

Gość grażaa
kurcze, tylko z tymi próbkami to ciernko, szczególnie w małym mieście, ale chyba wybiorę się do jakiegoś większego wkrótce

Tak jak pisałam wcześniej dla mnie vichy jest odpowiedni i jastem zadowolona -dla każdego pasuje co innego ... ale ok 20 lat powinno sie stosowac własnie odpowiednie nawilżanie skóry wokół oczu ...wiele czynników teraz wpływa na to ,że skóra nam wiotczeje a ta pod oczami jest szczególnie cienka i delikatna .

Ja myślałam, że kremy przeciwzmarszczokwe zacznę stosować zbliżając się do 30stki, a mam 22 lata i chyba pora zaopatrzyć się w pierwszy krem pod oczy...

nie to nie dowcip ...:) kobiety powinny już wczesnie zacząc nawilżanie skóry pod oczami ... wszystko dla tej skóry jest szkodliwe -solarium ,basen ,żle dobrany kosmetyk nawet ... tak wiec nawilżajmy sie dziewczyny i jeszcze raz nawilżajmy ...:)

jak masz 22 lata to teraz skorzystaj z lekkich emulsji nawilżających a opóżnisz ten "proces starzenia sie " skóry ...to powie ci każda kosmetyczka ! Dobierz sobie krem po 20 roku jakąś lekką emulsje nawilzająca i...za parę lat sobie pogratulujesz :P

poza tym w kręconych łatwiej możesz udawać tego owłosionego potwora z gwiezdnych wojen

spadaj podsztwaczu :O

Gość crazy mada faka
no tylko jaka, mam 21 lat.moze wy cos polecicie??

Dzięki za pomoc :) w takim razie porozglądam się za jakimś kremem. A może mogłybyście coś polecić pod oczy?

Gość crazy mada faka
a co sadzicie o kozim mleku pod oczy z ziaji??

Gość grażaa
teraz powinnaś sie skupic na nawilżaniu, ja o to nie dbałam i teraz - w wieku 25 lat - mam zmarszczki pod oczami, poza tym jestem krótkowidzem i palę.. wpadłam w panikę, ale nie dla mnie już lekkie kremy nawilżające.. :( macie jeszcze coś godnego polecenia?

http://wzoryikolory.pl/AA-Oceanic-AA-Cia%C5%82o-Wra%C5%BCliwe-c-49_1153_1175.html ale pamiętajcie ,ze nie każdej odpowiada to samo . może tu zerknijcie ...

A z aptecznych kosmetyków oprócz Vichy? Jest pewnie wiele godnych polecenia kremów, najlepiej chyba poczytać opinie na wizażu ;)

Gość grażaa
no ja czytałam właśnie i wyszło, że najklepsze opinie mają: AA oceanic - kremy z serii prestige eye lift, dr Eris - też jakaś droższa seria, niektóre dermiki, czyli polskie kremy nie są złe i często wypadają lepiej w zestawieniu nawet z kremami w wyższej półki, ja wybiorę któryś z tych kremów chyba

jasne ,,ja dość długo stosowałam ziaje ale musiałam zmienic . Soraya tez jest bardzo dobra ,

Gość crazy mada faka
ja na poczatke kupie sobie ta ziaje, lubie ta firme. a ja uzywalam kuracji dotleniajacej pod oczy soraya i powiem szczerze ze jest o dupe rozczas;)

na którejś z tych stron jest napisane jak byk !!! stosuje sie kremy nawet od 15 roku ...tak wiec dziewczyny ... nawet za przeproszeniem "kozim gównem " ale trzeba sie nawilżać i jeszcze raz nawilżac ...🖐️ ...musze lecieć .

Gość vbva

Używam pod oczy https://e-naturalne.pl/pl/p/Eye-up-Lift-Gel-Liftingujacy-zel-pod-oczy-mrozone-czerwone-winogrona%2C-kwas-hialuronowy%2C-woda-morska-glebinowa/1162, a trafiłam na kosmetyk po przeczytaniu właściwości czerwonych winogron. Na pewno po miesiącu zauważysz pozytywne wyniki, bo jednak to jest kosmetyk z wysokiej jakości kwasem hialuronowym. Wiele blogerek się nawet o tym kremie pozytywnie wypowiada. Za kwas hialuronowy chyba największy plus.

Gość vbva

Używam pod oczy https://e-naturalne.pl/pl/p/Eye-up-Lift-Gel-Liftingujacy-zel-pod-oczy-mrozone-czerwone-winogrona%2C-kwas-hialuronowy%2C-woda-morska-glebinowa/1162, a trafiłam na kosmetyk po przeczytaniu właściwości czerwonych winogron. Na pewno po miesiącu zauważysz pozytywne wyniki, bo jednak to jest kosmetyk z wysokiej jakości kwasem hialuronowym. Wiele blogerek się nawet o tym kremie pozytywnie wypowiada. Za kwas hialuronowy chyba największy plus.