Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasienka

miłość a łożko

Polecane posty

czy dla faceta są bardzo wazne sprawy łozkowe?? i czy moze zakochac sie w kims i byc z toba osoba dlatego ze bardzo dobrze mu z nia w lózku??

Gość pewnie sie zdarza
ale zazwyczaj jest na odwrot, nawet najlepszy sex, nie jest jednak sam w sobie wystarczajacy do trwalego zwiazku

Oczywiście, że tak. Prawdziwa miłość ponoć jest miłością erotyczną i tylko taka miłość daje spełnienie.

Gość nie nie może się zakochać
ale może udawać zakochanego żeby mieć mozliwośc bzykania :o tylko mi nie mów że koch naprawdę bo kłamstwa nie widać gołym okiem a uczucia nie da se zwazyc.............................

kocha w koncu bylismy razem ponad dwa lata teraz zaczelo sie cos psuc ostatnio malo rozmawialismy i wogole zaniedbalismy nasz zwiazek teraz sie odezwal i widze ze sie stara ale nie wiem czy chodzi mu o to ze brakuje mu seksu czy mnie :|

Gość kochana na
bank brakuje mu sexu

Jest takie powiedzenie - seks bez miłości jest możliwy, ale miłość bez seksu już nie. Zgadzam się z tym w 100 procentach.

Gość tojestniemozliwe
"i czy moze zakochac sie w kims i byc z toba osoba dlatego ze bardzo dobrze mu z nia w lózku??" "Prawdziwa miłość ponoć jest miłością erotyczną i tylko taka miłość daje spełnienie." bzdura totalna.........albo jest z toba TYLKO dla seksu albo z milosci sproboj zakochac sie w dziwce.......

Mnie osobiscie sam sex boski czy nie wcale by nie przywiazał do owej kobiety....A nawet jesli bylo by zbyt cudownie zbyt super i nadzwyczaj szybko po poznaniu to ocenilbym ze taka osoba zawsze tak postepuje....