Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem juz

dlaczego polki sa brzydkie

Polecane posty

Każdemu podoba się inny typ urody... :). Takie dyskusje są bez sensu.

Gość jak sobie sprytnie odjęła
nieźle kłamie, pewnie tak samo jest piękna jak ma 23 lata :P

Gość klaralara na pewno jest bardzo
piękna tylko twarz troche niedomaga :D

Gość do Jarka_84
facececi też MUSZĄ być zadbani a najlepiej przystojni;)A Polacy niestety tacy nie są:oI nie pierdol,że kobiety to co innego i tylko one muszą o siebie dbać😡Bycie facetem nie zwalnia z obowiązku dbani o siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!|No chyba,ze Ty jesteś wyjątkiem,piszesz o sobie trolu:P|A jak tak Ci się |Polski nie podobają to nie patrz bucu!!!!!!!!!!!!

Gość Stefania Z XXXXX
A Polacy nigdy ale to nigdy nie dorównają urodą pięknym Turkom, Arabom, Włochom, Hiszpanom, itd.

Gość do Jarka_84
o kurwa taki niby macho robi na BABSKIM forum??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Oho ale sie pasztety
zbulwersowaly i kazda sie sama zachwala :o :(

Gość do Jarka_84
no to się kurwa ciesz,ze Ty jestes piękny:PBuahahahahahahaha:D

Gość do Jarka_84
Musze tu odreagować moją brzydką japę :) Buhahahaha

ja mieszkanka hiszpani mowie i to serio ze hiszpanki to rozlupane larwy ...co 2 na 10 znajdzie sie ladna

Gość to po jakiego
skurwy...a tu zagladasz ,skoro polki sa dla ciebie baranie wstretne!!!wypier...aj z tego forum.znajdz sobie cos na hiszpanskiim imbecylu jeb..y!!!!!!polki sa przepiekne,a tobie zal fiuta sciska ze zadna cie nie chce,a pewnie to nie ty zone tylko ona ciebie pognala.dzieki bogu bo po co dzieciak ma patrzec na ojca skurwy...a i debila,na dodatek wstretnego!!!! a moze ty jestes gejem co zboku !!łachacha!!!!!!!

Gość aga56
nie ciesz się imbecylu, bo gdybyś się nadawał żeby zawiesić na tobie oko to nie siedziałbyś na forum i pieprzył farmazony a że jesteś niedomytym wymoczkiem to chociaż na forum porozmawiasz z kobietami bo w realu żadna na ciebie nie patrzy

Gość aga56
dziewczyny ten jarek 84 to chyba jakiś zbok spotkałam go w temacie chomików na twarzy, normalny facet nie latałby po babskich tematach?

Gość Lola1977.
Udaję że mam 23 lata, chociaż w profilu mam wpisane 30 :( Jestem zakompleksioną podstarzałą 30-tką z pomarszczoną dupą :( :o

Gość gość
ohydne są polki

Gość gość
Brzydkie są

Gość gość
Brzydkie są

Gość gość
fuj

Gość gość
Sam jesteś brzydki debilu!!

Gość gościu jestem
Tu sie nie ma co obrażac. Ale tak przygladając sie ulicy, to nie wyglada to dobrze. Polki np. duzo tracą tym, ze są niższe od Niemek czy Francuzek. To sprawia, ze kazdy kilogram nadwagi na krotkich nóżkach od razu niekorzystnie sie odbija. Polki tez mają b.pospolite rysy twarzy. Idac ulicą dowolnego kraju zawsze znajdzie sie twarz, na ktorą chce sie patrzec. W Polsce dziewczyny miewają niestaranny makijaż, niepasujacy do typu urody itd. Mozna by mowic i mowic na ten temat. Np. w monstrualne zdumienie mnie wprawia, gdy pospolita do granic bólu Kożuchowska uchodzic moze za ikonę urody i stylu. Przecież to zart jakiś.

Gość gość
Gosciu Ty z pewnością jestes przystojniakiem.

Gość gość
No niestety. Polki maja zazwyczaj pucułowate, szerokie twarze, szerokie ramiona, wąskie biodra i brak wciecia w talii. Piękna polka to MIT. Są mocno przeciętne. Poprostu na tle Brytyjek i Niemek wyglądają lepiej i sa mniej wyemancypowane wiec są łakomym kąskiem dla mężczyzn z tych dużych krajów. Ale nawet nie mają startu do Francuzek czy do kobiet z południa o reszcie świata nawet nie wspomnę. Kiedy ostatnio polka wygrała wybory miss?

Nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że Polki są brzydkie. Uchodzimy na świecie za jedne z najpiękniejszych kobiet. Oczywiście zdarzają się panie mniej urodziwe, ale to w każdej narodowości. Poza tym, ponoć nie ma nieurodziwych pań. Są tylko zaniedbane i niedofinansowane. ;-)

Gość gość
Przede wszystkim odrzucają wrogością w oczach i podkową zamiast pogodnej miny.

Gość Gość

To prawda polki sa najbrzydsze

Gość Jsjsjsjs

Ładne brunetki to są rumunki i wloszki,  hiszpanki są okropne i mają końskie gęby , bardzo chude długie i kosciste czaszki

Gość Dua lila

Ty facet który pisze że francuzki są piękne chyba na łeb z konia spadles, francuzki to to samo plemię co niemki w znakomitej części , mają długie głowy i spiczaste nosy , dojrzale albo wręcz stare rysy twarzy , ładne są rosjanki bo wyglądają uroczo i słodko , chociaż też nie wszystkie , dużo Polek jest bardzo ładnych o ile nie robią z siebie transwestyty z wymalowana twarzą jak na bal przebierańców , ogólnie slowianki mają najbardziej słodka kobieca urodę , na zachodzie dominują ostrzejsze rysy twarzy