Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdfsksdnfklwmfkl

Czy ona jest ZAZDROSNA?- nie rozumiem zachowania dobrej kolezanki...

Polecane posty

Gość masz rację1111.....
przeczytałam i mówię, że masz rację bo on ajest zazdrosna że lepiej sobie ułożysz zycie, że może jej facet na ciebie poleci, nie wiem, ale cos w tym tkwi. widocznie nie ufa swojemu zenkow i to juz jej problemik.

Autorko topiku Z jednej strony masz racje- prawdziwa kolezanka, przyjaciolka powinna inaczej zareagowac. Poczatki w innym kraju nie sa latwe, powinna wyciagnac do ciebie reke i pomoc ci okazujac ci serdecznosc i przyjazn, wesprzec dobrym slowem. Do tego momentu sie zgadzam. Jednak...co widac po tym forum jestes osoba dosc zlosliwa, obgadujesz wyglad kolezanki przed obcymi ludzmi. Piszesz ze jest nieatrakcyjna i glupia bo nie pojmuje w lot dowcipow, i ze boi sie o swojego chlopaka itp itp A moze po prostu zawsze wyczuwala ze traktujesz ja z gory i po prostu cie nie lubi? Ja na jej miejscu nie chcialabym takiej kolezanki jak ty. Nie wiem jaka jest ona i co nia kieruje. Widze jaka ty jestes -obgadujesz ja i obrazasz, mowisz o niej ze jest brzydka. Pewnie masz racje-jest brzydka ale po co o tym piszesz?