Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sandra_z_Mazur

Czy zdarza się wam puszczać bąki w trakcie seksu?

Polecane posty

Pytam zupełnie poważnie, bo ostatnio mam ten problem i jest do dla mnie bardzo krępujące. W sumie to obracamy to z chłopakiem w żart, on mówi że jak jest podniecony to nie zwraca na to uwagi. No ale ja się przez to spinam i nie mam ochoty na seks. Ostatnio było już naprawdę fatalnie, bo kochaliśmy się w pozycji na pieska i ja nie dość że puściłam bąka, to jeszcze takiego, że trochę ... hm... kału mi ze środka wypłynęło. Na pewno każdy wie o co chodzi. No i mam teraz blokadę przed seksem. Jak sobie z tym radzić?

Gość dr helmut kIotz
alez to zupelnie normalne moja droga, malutki bączek z odrobiną kIotza jeszcze nikomu nie zaszkodzil 🖐️

Gość anal power
wlasnie. sprobuj nastepnym razem przylozyc fujarke, to moze sie uda tobie wygwizdac wasza ulubiona piosenke, np. taka, przy ktorej sie poznaliscie, tak romantycznie :) a jezeli chodzi o twoje zesranie sie na faceta jaja... coz, moge tylko mu poradzic rozsmarowanie tego kalu (jak sie to wydarzy ponownie) na swoim worku mosznowym i pod napletkiem, dla utwierdzenia w przekonaniu, ze cie kocha. jak tego nie zrobi to znaczy, ze cie zdradza z sasiadka. powodzenia

Gość anal power
a jakich odpowiedzi oczekiwalas po tym, jak napisalas dla nas, ze zesralas sie podczas seksu ???

Gość M kuppppaaaaaa
Dobra rada zanim zaczniesz się kochać po prostu odwiedż kibelek i wypróżnij się. Mały bączek podczas rżnięcia działa na faceta dopingująco to oznaka że kobitce jest dooobrzeeee......

Gość Zakrótkowiec
ja się zawsze zrąbię przy bzykaniu, trzeba seksik zatwierdzić.

Gość OOOoooOOooOOO
moja tzipa pierdzi jak sie napowietrzy podczas seksu :O

Gość znaftza ksionc
Niezła prowokacja ! Bo nie mam wątpliwości, że są to jaja - nie można być tak obleśnym i głupim.

Gość znaftza ksionc
Niezła prowokacja ! Bo nie mam wątpliwości, że są to jaja - nie można być tak obleśnym i głupim.

Gość Dr E
A może po prostu za dużo w pupala było i zwieracz puszcza?

Gość gość
Kiedys taka jednak sie wyluzowala jak robilen jej minetke... To byl ostatni nasz numerek... To dla mne zbyt wiela... :-):-):-)

Gość gość
nie przy kazdym facecie puszczam baki i zalezy w jakiej pozycji

Gość gość
Sandra z Mazur - jesteś obrzydliwa :( bleeeee

Gość gość
Droga Sandro. Nie przejmuj się! Są tacy, których to kręci. Mojej dziewczynie też przydarzyła się taka sytuacja, też było od tyłu. Wiesz co zrobiłem? Nie zgadniesz.... wylizałem jej pupę do czysta. Nieziemskie przeżycie, niebiański orgazm... Jak się kogoś kocha i pragnie, nic w tej osobie nie jest fe wręcz przeciwnie, pragnie się podobnych zjawisk. Pozdrawiam.

Gość gość
Moja była partnerka również tak miała. Na początku trochę mnie to zmrozilo, ale poźniej wiedziałem że to oznaka zaczynające się orgazmu i nie przeszkadzało mi.

Gość gość
przyznam, że tamat dosyć wstydliwy następnym razem się nie krępuj i wal klotza z grubej rury - zobaczysz co będzie, co cię nie zabije to wzmocni

Gość gość
Przecież przed orgazmem to u każdej kobiety normalne. O czym wy piszecie.