Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dumny Chłop

Ale Mało jest Ładnych i Mądrych kobiet

Polecane posty

pomijając komentarze.... zauważyliście, że tytuł wątku brzmi: \"Ale mało jest ładnych i MĄDRYCH kobiet\", a potem autor jakby o drugiej części tego tytułu zapomina - w treści już tylko cipki, nogi i pachy - hmmmm Zastanowiło mnie, Drogi Autorze, czy wiesz dlaczego kobiety robią to wszystko co opisałeś, dlaczego bardziej dbają o swój wygląd zewnętrzny niż o intelekt? Odpowiedź jest prosta: bo więcej facetów jest DURNYCH niż NIEDOWIDZĄCYCH!

...akurat nos u mezczyzny powinien byc wydatny- swiadczy o silnym charakterze:)

O intelekcie swiadczą inne rzeczy, nie przmymioty ciala. TO kolejny dowód na to ze jesteś "Marią Skłodowską"

hahahaha to chyba nie zaglądasz do lustra :D:D poza tym, ktoś kto poświęca 5min na mycie i golenie jest gówno warty; pewnie 'stado' much za tobą się pałęta - stąd twoje biedne sfrustrowane wnioski; cóż, jakoś trzeba sie dowartościować :D:D

hm...silny charakter a intelekt...nie laczylabym tak pochopnie tych dwoch przymiotow:)

Ladnych i mądrych to raczej nie ma.Są albo ładne albo...(niestety )głupie....Na szczęście ja jestem wyjątkiem od tej reguły...A tak wogóle to fajny temat rzuciłeś dla większości lekko kompromitujący..No ale chyba liczyłeś na liczny odzew gniewnych bab...ha

tak się zastanawiam co tu ma niedorozwój do ilości czasu przebywania w łazience..

Gość lenka negral
to może określ Dumny jaka to jest ta MĄDRA dla Ciebie?

chocby to ze w niedorozwoju ruchy i wszelkie wykonywane czynnosci sa opóźnione, medycyne to moze ty zostaw jednak w spokoju bo ta dziedzina cie przerasta jak i 99.9% cipek

glupia jest ta rozmowa, ide sobie. pa:)

Mądra dla mnie to przynajmniej dwa fakultety, w tym jeden z jakiejs powaznej dziedziny np medycyna albo chemia kwantowa. Sympozja, Prace naukowe, pionierstwo w uczelniach zagranicznych. Reszta, to tępe suki z zaocznych i wieczorowych marketingów i socjologi blee zygam na pochybel

jakbym dopadł matylde, zamknąlbym ją w piwnicy, związał, i wtedy bym sie nią zajął, zobaczyla by co to jest zycie

Gość lenka negral
ojejciu przejęłam sie trochę, bo mam coprawda 2 różne zawody, ale nie wiem czy wystarczające abyś zakwalifikował mnie do tych nieco mądrzejszych, z pierwszego jestem pielęgniarką z drugiego pedagogiem, no i powiem jeszcze, iż na pewno nie cuchnę gdyż często wykonuję toaletę ( to skrzywienie zawodowe) a i makijaz robie skromny i mega szybki ponieważ pięknam z natury i nie muszę się poprostu malować; czekam na srogą ocenę..

Misiu, a Twoja Pani Mama pochodzi z Marsa czy z Ksiezyca? Jestes urodzony przez mezczyzne? Dlaczego tak piszesz o kobietach, o ile urodziles sie z lona kobiety wlasnie? Co Cie to obchodzi, kto i ile godzin spedza w lazience, i co tam robi? Nie wszystkie, oj, nie wszystkie kobiety sa az na tyle brudne, jak opisales. Zycze Ci wszystkiego, czego jeszcze nie masz, a jesli juz wszystko masz, to zycze jeszcze wiecej. A propos, wierzysz w Boga? Jeszcze jedna c*pka, wydepilowana pasta cukrowa;) pozdrawiam !