Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małepytaniedowas

seks, analny również - pytanie

Polecane posty

Gość małepytaniedowas

Darujcie sobie od razu podszywanie i głupie komentarze, pytam bo nie wiem i chcę się dowiedziec. Jak uprawia się seks anlny to nie można po nim podobno wkładać penisa do pochwy, bo grozi to infekcjami itd., a jak jest "w druga strone" ? czy po "zwyklym"seksie mozna uprawia analny bez obawy przed zarazeniem sie czyms?

Gość MAMdoWASpytanieMOIdrodzy
ale jak widać nikt nie chce odpowiedzieć :/ ej no na pewno ktoś z Was ma taką wiedzę, podzielcie się! :)

Gość skruszonaaa
Po seksie analnym na pewno nie można wkładać penisa do pochwy (groźba zakażenia), chyba że w prezerwatywie, a potem ją zdjąć; nawet przy założeniu, że partnerka jest zdrowa, bo jak chora to i dopochwowo i oralnie można się zarazić. Nawisem mówiąc, pupa nie jest do kochania, ewentualnie można ucałować jej pośladki:-) pzdr

no debile to wam powiem,ze lepiej nie wkladac.wiecie,ze w dupie sa bakterie? potem wsadzajac takiego osmolonego fifulca do cipki niedluga droga do chociazby zapalenia pecherza.takze uwywajcie kondoma albo jakies porzadne szorowanie penisa ;)

Gość niahniahniah
ale ja pytam czy można W DRUGĄ STRONĘ to zrobic, czyli z pochwy do pupy i czy WTEDY jest ryzyko zakażenia nie widzę powodu dla ktorego mialabym rezygnowac z czegos, co mi sprawia przyjemnosc /anal/ :/

Gość niahniahniah
sam se bierz do buzi a nie, sorry, nie sięgniesz, bo masz ZA KRÓTKIEGO!

hehe no tak w sumie jakby sie zastanowic to mozna;)...no ale kto chce brac do paszczy umorusanego pisiaka?! ja rozumiem,ze to nasza wlasna kupa ale jednak kupa!

Gość aleleee
próchnice można przenieść, hehe:D;-)

Gość można mozna
nie ma żadnych przeciwwskazan

Gość małepytaniedowas
aha, dzięki za odpowiedz, tez zgadzam sie z tym ze strasznie niski poziom rozmow jest, w wiekszosci tematow! podszywanie, pisanie od rzeczy... nic dowiedziec sie nei mozna :/

Gość Ony
Bo się kurwa pisze na czarno i czyta czarne odpowiedzi, a nie napisał na pomarańczowo i wielkie halo o podszywaczy :)

A jakie są kryteria by zbadać nr ucha..bo nie wiem...a może inne rozmiary Cię interesują -bardziej życiowe?

Gość rferge
Ja uprawiam anal ze swoją i normalnie przekładam z dziury do dziury tam i z powrotem i nie ma żadnych infekcji, jest super przyjemnie bo możemy oboje mieć co chwilę inaczej, w tyłku jest na ogół trochę ciaśniej i chłodniej a w kwiatuszku luźniej i cieplej. Oczywiście żel nawilżający podstawa żeby nie bolała pupcia i żeby uniknąć hemoroidów. Ogólnie super zabawa dwie fajne dziury obok siebie i na koniec wytrysk do tyłka lub na ciało.