Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcica88

ale mam chcice

Polecane posty

Gość chcica88

od prawie poltora roku nie bylam z facetem a mam swoje zasady i nie "sexuje" sie z kolesiami poznanymi na imprezie ale czasami jak mam te dni cisnienia to po prostu nie wychodze z domu bo czuje ze moglabym sie na kogos rzucic ;P masakra ;/

Gość skruszonaaa
no ja bym się bała, jakoś mi to podejrzane:-(:P

Gość chcica88
ale ja chce tez poczuc cos do tego kogos, nie tam ze od razu milosc ale dla mnie sex sam w sobie nie jest fajny ;/ potrzebne sa uczucia chyba ze jest ze mna cos nie tak bo " za mloda jestem" ;/ dziekuje za propozcje ;]

Gość mi też sie chce
A ja mam faceta a nie kochaliśmy się już trzy miesiące. Bo trzy miechy temu pękła nam gumka i się mój chłopak strasznie wystraszył. A było tak pięknie jak brałam pigułki...

Gość Cześio Zaskakiwacz
Jk każda kobieta bo one mają to we krwi...

ja też... a nick odnosił sie do pewnej sytuacji na starym topiku jeszcze nie ma czego wybaczać ;)

A dlaczego ten ktos pomarańczowy tak mnie nie lubi ? Znasz mnie,że tak oceniasz niesprawiedliwie?

Ale wiesz co nudny..jestes pierwszym który mi okazał dziś pozytywne emocje na tym forum..Tu jest strasznie i trzeba mieć niezłe pazury by się tu utrzymac..

Gość wloszka czyli
nigdzie nie jest napisane, ze cie nie lubie. Bo co? nudna jestes z regóły? i tu się dowartościowujesz?przykry przypadek.. AA..To wszystko tłumaczy.. Przepraszam do mężczyzn czuję wrodzony respekt.. z przytoczonych slow wniosek nasuwa sie sam :o [cześ