Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shake reven

przeleciałam większość facetów z kafe

Polecane posty

Gość shake reven

nie w sensie że posuwali mnie :P przelecialam, zaliczyłam czyli - poznałam prawie każdego kto jest znany i pod czarnym nickiem na kafe. Mam zdjęcia części, znam ich imiona (czasami nawet nazwiska i inne dane). I mogę wam powiedzieć że większość to idioci (nie chodzi o to że nieinteligentni, bo akurat inteligencję mogę przyznać prawie każdemu). Nie będę wymieniać poszczególnych cech, bo zorientują się o kim mowa, ale... jeśli szukacie tutaj kogoś laski, to odpuśćcie sobie.

Gość M***
Za zdjęcia i nazwiska dziękujemy, zupełnie zbędne :)

Gość co za świrnięta
a ja jestem alicja z krainy ozz :P

Gość shake reven
Nie, to miało dowieść tego, że mialam z nimi dośc bliskie kontakty, zażyłe. Jeden ciągle proponował seks z użyciem wibratorów. Drugi uważał że wie o kobietach wszystko, więcej niż ja sama. Trzeci był nieudacznikiem życiowym. Czwarty alkoholikiem. Piąty żonaty, ale szukał młodej dupy. Szósty nigdy nie wiedział o czym rozmawiać. I wielu więcej... I to są ludzie którzy są tu naprawdę znani.

żałosna jesteś i co mylisz ze oni nie ściemniali??? hehe rozczarujesz sie większość osób ściemnia w necie żeby być lepszym niż sie jest naprawdę albo porostu nie umie tutaj być sobą...

Gość co za świrnięta
czyli tylu ich miałas.. oznacza ze jestes kurewką? :P

Gość shake reven
Ronn - oczywiście że z Tobą nie rozmawiałam. Z prostej przyczyny. Bo jesteś tu totalnie nieznany.

ojoj to ja nie wiedziałem że ja totalne dno :P

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"...że większość to idioci..." - teraz kazdy ma nadzieję, ze znajduję się w mniejszości :P

Gość przerażony jestem
a ja przeleciałem wiekszość murzynów w afryce i co z tego ??

Gość co ci zalezy
Podaj nicki kilku facetow ktorych znasz, bez podawania szczegolow Tak z ciekawosic chcialabym wiedziec ktorzy sa tacy otwarci i chetni do zawierania znajomosci internetowych

Gość trelek
Piszesz na pomarańczowo... co Ci szkodzi uchylić rąbka tajemnicy;)

Gość co ci zalezy
A dlaczego wybralas akurat slowo przelecialam i zaliczylam? Co to utrzymywanie znajomości stad w postaci wymiany zdjec i innych blizszych kontaktow to jakis kafeteriuszowsko-umowny skesik, nierząd ktory swiadczy o kafateriuszowko-umownej latwosci tych osob? Tak mi sie to na mysl nasunelo jak przeczytalam

Któryś ją odrzucił :Zresztą co to za sztuka poznać wszystkich znanych facetów z kafe :O Każdy z Nich ma maila w nicku,a wiec wystarczy napisac:P Sztuką jest przeleciec facetów wirtualnie. :)I sie chwalić :O

Czerwona Pomarańczka ---> no napisać na maila to faktycznie żadna sztuka, ale to jeszcze nie znaczy, że pozwoli Ci sie poznać - że będzie utrzymywał kontakty, że prześle zdjęcia itd. :)

Gość ło matkoooooo
a fuj, jak można przelecieć facetów z kafe???? feeee

Gość Wrom
Ale podsumowanie - "większość to idioci". Po nieudanej znajomości/miłości zwykle ma się złe zdanie o tej drugiej osobie. Pewnie również autorkę zbyt wysoko nie oceniali faceci skoro tak bezceremonialnie proponowali seks z wibratorem albo seks związki nie ukrywając żony i dzieci.

No to sztuka jak wolisz.Nigdy nie czułam potrzeby pisania z facetami z kafe.Lubie ich,ale nie mam ochoty na wymiane nr gg czy telefonu.Jeśli chcesz powysyłam im maile i sprawdzimy czy to sztuka. :P

Czerwona Pomarańczka ---> ja nic nie wolę, po prostu wszystko zależy od sytuacji. Palnełaś głupotę, więc nawiązałam i tyle :D

Gość ja też z kilkoma pisałam
i żaden mi nie proponował seksu z wibratorem:) ale większość jęczała:żona mnie nie rozumie, jestem taaaaaki wrażliwy😭 ogólnie niezła zabawa :classic_cool:

Gość taka jakiej szukasz
Ja z paroma piałam.Nie mam złych wspomnień.Prócz tego ze w 1 sie zakochałam (wirtualnie)i dzień przed spotkaniem wszystko runęło.No cóz powiedziałam Mu ze to nie moje zdjecie.I love z jego strony sie skonczyła.Hhehehe mąż Mu nie przeszkadzał a to kłamstwo tak :O Przyznałam sie wiec nie mam wyrzutów sumienia.