Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Libidowiec

Libido u kobiety z wiekiem.

Polecane posty

Gość Libidowiec

Kochane Panie. Podzielcie się wiedzą. Czy rzeczywiście z wiekem wam rośnie libido? Czy jeśli kobieta ma ochote na sex raz na 2-3 dni to z wiekiem się to nie poprawi? Moja by chciala chcieć częściej ale nie wiemy co zrobic? Wiele już słyszałem że kobiety po 30 to dopiero mają chcicę. Ile w tym prawdy? Pozdrawiam.

Gość chcicaaa
Ja mialam zawsze ochote, odkad skonczylam 17 lat i poznalam mojego pierwszego chlopaka moglam sex uprawiac ze 2 razy dziennie, pozniej po 20tce jako mezatka tak 4-5 razy w tygodniu mi wystarczalo, po 30tce malzenstwo zaczelo sie sypac, chcica spadla do 1-2 razy miesiecznie, teraz mam 35 i nowego mezczyzne od roku i znow uprawiamy sex 2 razy dziennie. Takze to nie tylko od wieku zalezy ale i od partnera.

Gość Libidowiec
pytam bo probowalismy juz roznych pozycji z wiekiem dębowym i zadna nam nie przypadla do gustu, mamy tylko straszne odciski. Może lepiej przerzucić się na lakierowane sosnowe, jak myslicie? :)🖐️

Gość Libidowiec
Hmm no tak wszystko niby jasne, trzeba pilnowac zeby nudy nie bylo ale czy po kilkunastu latach bedzie cos co mozna nazwac nowym?