Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkk

oceńcie mnie, please

Polecane posty

Gość kkkkkkk

Chciałabym usłyszeć oceneę o swoim ciele :) Na razie zamieszczam tylko zdjęcie, nie mówię ile mam lat itp. Prosiłabym o podanie dobrych i złych stron, o ile to możliwe. No i oczywiście o ocenianie mnie a nie syfu za mną czy mojej bielizny ;p link do zdjęcia: http://img402.imageshack.us/my.php?image=dscn7704copylt3.jpg Pozdrawiam!

Gość Cycuś...

Gość niska i masz krzywe nogi
wez posprzataj ten syf i umyj dupe

hmm... typowa figura gruszki :] szerokie biodra, a waskie ramiona ale ty sama tego nie widzisz? :P nie rozumiem tej mody na wsadzanie swoich fotek na kafe...

Gość niska i masz krzywe nogi
a i jeszcze masz ohydne palce u stóp fujjjjj schowaj to

Gość
majtki trochę opinają ci biodra :/ i widać że trochę tam ciałka jest. więc tak - wyglądasz jak ulepszona ja więc nie będę się czepiać :P na pewno napiszą ci że powinnaś schudnąć :/ (wg mnie jeśli już to max 5kg jak chcesz) no i trudno ocenić wielkość biustu :P

Gość Moim skromnym zdaniem 23 i pół
masz normalną budowę ciała :) Ja mam podobną z tym, że mam większe piersi i nieco węższe biodra, ale niedawno urodziłam dziecko.

Gość outsiederka
umyj lustro. ogolnie ok. gruszka z ciebie. ale zaraz sie okaze zes gruba male cycki itd. zly pomysl dac tu fotke.

Gość
(bo ja mam właściwie taką samą figurę, tylko uda 100 razy gorsze :/)

Gość powiem ci ewmde
nie jest źle:) ładne ciałoo:)

Gość jesteś przed 30 stka
po 30 stce dodtaniesz celulit i będzie duża dup a i szerokie biodra male ramiona

Gość kkkkkkk
do 30 mi jeszcze daleko ;p

Jesteś ze śląska tak wyglada baba śląska w dupie duża a bary wąskie jest nawet powiedzenie do rymu zapomniałam.

Gość
ale stereotyp :/ ja na dłuuugo przed 30-stką miałam już cellulit :/ jak ktoś nie ma to wcale nie musi oznaczać że dostanie...

Gość moim zdaniem wystarczy ze
zrzucisz nieco brzuszek i zadbasz o tw wystajace boczki, i z pewnoscia wtedy juz nikt nie powie, ze masz typ figury gruszka :)

Gość kkkkkkk
znów nietrafiona wypowiedź. śląs? hahaha. Ja zpółnocy Polski. :) pozdrawiam kogoś kto chce mi chyba coś niemiłego po prostu powiedzieć. co do wypowiedzi wyżej - no widzę że mam biodra szersze niż ramiona, po prostu chciałam wiedzieć co ktoś postronny o tym myśli :)

po 30 stce to wszytko się doczepia :)jest większa szansa

no wiec tak :calkiem obiektywna ocena : zgrabne nogi , za male wciecie w tali - brzuszki , no i troche male piersi ale wydaje mi sie ze jestes calkiem zgrabna

Gość aga56
nie jest źle, tylko parę centymetrów w biodrach musisz zgubić, zanim zrobisz następne zdjęcia - sprzątnij, nie będzie docinków

Gość
i dlatego ja nigdy nie wkleję swojego zdjęcia w bieliźnie :P bo odezwą się wieszaki od urodzenia z dobrymi genami i będą mi pisać pierdoły... sama wiem, że do bioder jest w miarę ok, a niżej to tragedia :/ właśnie autorce przynajmniej nie widać cellulitu więc jak go nie ma to super :)

Gość iusasjk
widac po ciele ze malo ruchu doswiadczylo, jest "mieekie" kilka kg moim zdaniem mniej by je uatrakcyjnilo, ale ogolnie porownywalnie do wielu moihc kolezanek jest ok .

a ile masz wzrostu? Nie masz brzydkiej figury ;) Masz dość szczupły brzuch --> nie odstaje ;) wystarczy popracowac nad jego jędrnością :) Bioderka --> no cóż taka już dola figury gruszki, ze tluszczyk najchętniej odkłada się wtych partiach ciała ... myslę ze hula hop i skrętoskłony będą ok :) A nogi ... ani grube, ani chude ... tak mi się wydaje :)

Gość kkkkkkk
Delicious_ mam 178cm ;p

Gość
178 cm?????? ja bym dała o wieeele mniej ;) szok

Gość kkkkkkk
Kuraiko - generalnie ze zdjęcia trudno wzrost ocenić :) zwłaszcza że sobie na tym uciełam głowę :)

Gość trelemania x27
zrob cos z tym brzuchem, poza tym, na prawde sama tego nie widzisz tylko musisz pytac innych? takie zachowanie wskazuje na to ze znasz swoje niedociagniecia ale nie chcesz w nie uwierzyc, dlatego pytasz innych, dziwna jestes.

Gość mi się podoba
Spoko tylko majtki Ci nóżki skracają.

Gość
no nieźle :P bo jak wspominałam - jakbym patrzyła na swoją udoskonaloną wersję, tylko ja mam 159 cm :P